Neem je je veiligheid serieus? Mooi, wij ook! - Artikel Post - Artikel Marketing

Neem je je veiligheid serieus? Mooi, wij ook!

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 164 | Aantal woorden: 718 | Datum: | 0 commentaar

Wat er ook gebeurt op je werkvloer, zorg er altijd voor dat je tegen alle mogelijke kwetsuren beschermd bent. Een bezoekje aan Delftechniek levert je praktische veiligheidsmaatregelen op! Snel handelen, dat is de truc wanneer je zelf of een collega in de knel komen te zitten, gewond raken of op een andere manier snel hulp nodig hebben. Sommige werkplekken nemen nu eenmaal grotere risico’s met zich mee dan anderen. Nog een belangrijke stelregel; niet in paniek raken! Daar heeft niemand wat aan. Het staat de hulpverlening zelfs alleen maar in de weg. Maar goed, van dit alles ben je je waarschijnlijk meer dan bewust. Wat kun je nou precies doen om jezelf te beschermen en er zeker van te zijn dat je het hoofd koel - en intact - houdt? Dat leggen we je hieronder maar wat graag uit!

Hoofdbescherming

Natuurlijk ben jij een hartstikke stoere en ervaren man of vrouw die ontzettend goed tegen een stootje kan! Maar wees je wel bewust van het feit dat het met één klap op je bovenkamer gebeurd kan zijn. We zullen niet in lugubere details treden maar laten we wel zeggen dat, wanneer een helm verplicht is, je deze ook draagt. Klaar. Voor al je collega’s en jezelf zijn er bij Delftechniek volop modellen van de beste merken te vinden. Ook de nodige accessoires tref je in ons brede aanbod aan.

Gehoorbescherming

Luide machines kunnen de strop betekenen voor uw gehoor wanneer je hier niet afdoende op bent voorbereid. Maar Delftechniek laat het niet zover komen. Dankzij onze uitgebreide collectie draag je oorbeschermers en oordoppen waar en wanneer dat zo hoort. Wil je absoluut verzekerd zijn van de perfecte pasvorm? Dan laat je bij Delftechniek je eigen otoplastieken aanmeten.

Oogbescherming

Tijdens je werkzaamheden kan er van alles in je ogen terechtkomen. Bovendien kunnen zowel de zon als vlammen en vonken behoorlijk fel zijn. Schaf daarom bij groothandel Delftechniek de oogbescherming aan die je voor jouw werkzaamheden nodig hebt! Bij ons zijn zowel veiligheidsbrillen als oogdouches volop verkrijgbaar.
Over de Auteur

Lees de leuke blogs van Delftechniek!

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld
Login om te stemmen

Commentaar

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Je hebt geen toestemming om commentaar te geven. Als je inlogt dan mag je misschien wel commentaar toevoegen.

Artikel KenwoordenTop Auteurs

gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
Niels78
[240 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[172 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[124 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed
Sjoerd de Groen
[73 geplaatste Artikelen] feed
RBOnline
[72 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo