Nieuwbouwprojecten in Eindhoven - Artikelpost

Nieuwbouwprojecten in Eindhoven

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 201 | Aantal woorden: 1021 | Datum: | 0 commentaar

Eindhoven is regelmatig in beweging. Door het veranderen van de stad en het aantrekken van nieuwe inwoners moesten er ook een groot aantal woningen bij gebouwd worden. Deze nieuwbouwprojecten in Eindhoven moeten ervoor zorgen dat er nieuw bloed in de stad komt te wonen, waardoor er ook weer andere voorzieningen toegevoegd zullen worden. De verschillende projecten zijn daarom ook allemaal totaal verschillend en zullen ook andere prijzen met zich meebrengen. Maar wat houden deze nieuwbouwprojecten eigenlijk in en welke prijzen kun je erbij verwachten? Lees snel verder en ontdek wat er allemaal mogelijk is.

Nieuwbouwprojecten in Eindhoven voor stadswoningen

De Vuurvlinderhof is een van de nieuwbouwprojecten van Eindhoven. Dit project moet nieuwe gezinswoningen op de markt brengen. Vanuit de projectontwikkelaars wordt gestreefd naar een woning met voldoende slaapkamers en een extra grote badkamer of een werkruimte met balkon. Alles in eigenlijk mogelijk wanneer je een van deze woningen aan gaat schaffen. Daarbij heb je een unieke ligging. Het wordt namelijk gebouwd op het voormalig schoolterrein in Blixembosch. De bedoeling is dat er 14 stadswoningen worden gebouwd, met drie riante woonlagen en een grote achtertuinen. De bovenverdiepingen kunnen geheel naar wens worden ingedeeld, terwijl de onderverdieping de basis vormt.

Veel groen en energieneutraal leven

Dit nieuwbouwproject in Eindhoven staat midden in het groen. Je hebt hierdoor veel privacy. Jouw buren kunnen eigenlijk al niet meer in jouw woning kijken. Tevens zijn de woningen vrijwel geheel energieneutraal. Er zijn namelijk zonnepanelen en een luchtwarmtepomp beschikbaar. Ook is de woning voorzien van de beste isolatie. Hierdoor zijn de temperaturen altijd optimaal geregeld en heb je een maximaal wooncomfort. Hier betaal je wel een redelijk prijskaartje voor. De woningen gaan namelijk variëren tussen de 450.000 en 485.000 euro. Je krijgt er wel een gebruiksoppervlak van ongeveer 137 vierkante meter voor terug. Ook heb je een terras op de tweede verdieping van ongeveer 10 vierkante meter. De berging en eigen parkeervoorziening geven jou de laatste gemakken.

Goedkope en dure appartementen gecombineerd

Een ander voorbeeld van de nieuwbouwprojecten in Eindhoven is de BunkerToren. Deze kent weer een geheel andere ligging en brengt ook weer andere mogelijkheden met zich mee. Hierbij heb je namelijk geen gezinswoningen, maar juist appartementen. De bedoeling is dat zowel koop- als huurwoningen aan dit gebouw worden toegevoegd. De woningen verschillen allemaal van grootte. Wanneer je op de website van het project gaat kijken, krijg je al veel verschillende sfeerimpressies. Je kunt hierdoor gelijk de unieke vorm van het gebouw zien, en merkt dat er veel groen om de toren heen te vinden is. Voor mensen die niet alleen in een stad willen wonen, maar ook een wandeling in de natuur willen maken is het ideaal.

Meer vierkante meters voor hoge bedragen

De appartementen verschillen aanzienlijk van prijs. Wanneer je voor de kleinere woningen gaat van ongeveer 50 vierkante meter, dan betaal je niet heel veel voor de appartementen. Je kunt de woningen dan al in jouw bezit krijgen voor ongeveer 250.000 euro. Echter kun je, wanneer je meer te besteden hebt, ook naar de grotere woonoppervlakten gaan kijken. Hiervoor betaal je namelijk tot 1.250.000 euro. Voor meer dan een miljoen euro krijg je echter wel bijna 250 vierkante meter aan woonoppervlakte terug. Deze woning is overigens niet meer beschikbaar. Voor de kleinere appartementen in het duurdere segment zijn er wel nog verschillende opties mogelijk. Ook hierbij heb je meer dan genoeg ruimte voor het gehele gezin.

Een project bestaande uit twee delen

De Gebroeders is ook een van de nieuwbouwprojecten in Eindhoven. Dit zijn woningen in het Vonderkwartier. Het heeft een authentieke uitstraling, waar gewilde jarendertigwoningen staan. Hier komt nu verandering in door het nieuwbouwproject. Samen met nog enkele andere projecten moet ervoor gezorgd worden dat er veel leven in de wijk komt. Je krijgt hier een comfortabele stadswoning voor terug, maar kunt ook kiezen voor een appartement of een luxe penthouse. Daarbij heb je ook de keuze uit een van de twee gebouwen. Het project moet namelijk voor twee delen zorgen, welke ook op twee verschillende plekken gebouwd wordt. Ze krijgen allebei een andere uitstraling, maar zorgen uiteindelijk toch voor een geheel.

Verschillende prijscategorieën te vinden

Bij De Gebroeders moeten ongeveer 41 stadswoningen komen te staan met prijzen vanaf 325.000 euro. Daarnaast krijgen de gebouwen 4 appartementen, welke verkocht worden voor bedragen vanaf 605.000 euro. Wil je voor algehele luxe gaan? Dan kun je voor een van de drie penthouses kiezen. Hiervoor moet je wel wat geld beschikbaar hebben. De penthouses gaan namelijk in de verkoop vanaf 1 miljoen euro. Je bepaalt hierdoor wel helemaal zelf op welke manier je zou willen woningen. Of je nu voor luxe wilt gaan of juist voor een iets kleinere woningen, de mogelijkheden zijn eindeloos en je weet zeker dat de woning naar wens gaat zijn.

De verkoop gaat enorm hard

Alle nieuwbouwprojecten in Eindhoven komen dus in verschillende prijsklassen. Hierdoor heb je zelf in de hand hoeveel je uiteindelijk uit wilt gaan geven. Doordat er verschillende opties zijn, kun je ook op jouw gemak rondkijken. Voor sommige projecten moet je wel snel zijn. Bij onder andere BunkerToren zijn veel woningen namelijk al verkocht en dit kan bij de andere projecten ook zomaar eens het geval gaan zijn voordat de woningen daadwerkelijk opgeleverd worden door de projectontwikkelaar.

Bunkertoren EindhovenOver de Auteur

Huisportaal.nl is een online makelaar.

Easie is een traditionele makelaar

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld
Login om te stemmen

Commentaar

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Je hebt geen toestemming om commentaar te geven. Als je inlogt dan mag je misschien wel commentaar toevoegen.
ComputerComputer

Artikel KenwoordenTop Auteurs

gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
Niels78
[367 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[186 geplaatste Artikelen] feed
BrianA
[149 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[147 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed
Sjoerd de Groen
[73 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo