Nieuwe functie in de wacht slepen? Op naar de Wadden! - Artikel Post - Artikel Marketing

Nieuwe functie in de wacht slepen? Op naar de Wadden!

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 76 | Aantal woorden: 633 | Datum: | 0 commentaar

Waarom immers niet? Wie toe is aan iets volledig nieuws, heeft op Ameland de tofste banen voor het uitkiezen. Maar vergooi deze kans niet en wees er snel bij!
Heb je op het vasteland qua wonen en werken je draai nog niet gevonden? Dan is een nieuwe baan zoeken op de Waddeneilanden meer dan de moeite waard! Alleen al wegens de prachtige natuur en de interessante cultuur die je nergens anders dan op Ameland terugvindt, zou je hier in ieder geval eens een keer een kijkje moeten nemen. Zeker wanneer je er nog nooit eerder geweest bent. Dikke kans dat je er nooit meer weg wilt zodra je voet aan wal zet!


En dat hoeft ook niet. Want om de samenleving draaiende te houden, heeft Ameland mensen uit allerlei verschillende sectoren nodig. Ook voor jouw opleidingsniveau hebben we de perfecte functie in huis. Begint het al wat te kriebelen? Dat kunnen we je niet kwalijk nemen! Neem daarom gauw een kijkje in het brede aanbod van Waddenvacatures en maak je klaar voor een geheel nieuw hoofdstuk van je leven.

Werken op de Wadden

Toeristen en dagjesmensen kiezen met regelmaat voor de Wadden. Sterker nog, in het hoogseizoen zul je merken hoe gezellig het op Ameland wordt! Maar al deze gasten hebben natuurlijk wel een plek nodig om uit te rusten, eten, drinken en/of verblijven. Heb jij de nodige kennis, ervaring en het verantwoordelijkheidsgevoel om hier een bijdrage aan te leveren? Kijk dan in onze vacatures voor Ameland om te zien of er een functie openstaat die volledig bij je past! Ook voor interessante banen in diverse andere sectoren ben je bij ons volledig aan het juiste adres.

 

Wil je wonen en werken op Ameland combineren? Wat let je?! Jaarlijks worden er namelijk allerlei evenementen georganiseerd op het gebied van sport, muziek en de eilandse tradities die je niet wilt missen. En dat hoeft ook niet wanneer je eenmaal op Ameland woonachtig bent! Aarzel daarom niet en maak werk van een verhuizing naar een geheel nieuwe plek.

Over de Auteur

lees het artikel van Waddenvactures over je potentiële nieuwe functie!

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld

Commentaar

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Commentaar


Artikel KenwoordenTop Auteurs

gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
Niels78
[223 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[172 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[124 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed
Sjoerd de Groen
[73 geplaatste Artikelen] feed
RBOnline
[72 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo