O nee.. een lekkage! - Artikel Post - Artikel Marketing

O nee.. een lekkage!

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 321 | Aantal woorden: 409 | Datum: | 0 commentaar

Een waterlekkage in huis kan iedereen overkomen. Van een kraan die blijft druppelen tot een per ongeluk geraakte waterleiding. Een lekkage ontstaat vaak als het écht even niet uit komt. Hieronder vindt u wat tips, zo weet u in ieder geval wat u moet doen mocht het u overkomen.

Oorzaken lekkage

Lekkages ontstaan vaak zonder dat u het verwacht. Zo kan er plotseling een lekkage ontstaan in de badkamer of in de keuken. Vaak kunt u hier wel de directe locatie van de lekkage zien, bijvoorbeeld bij een kraan. Het kan echter ook zo zijn dat er ineens een vochtplek op de muur ontstaat. In zo’n geval is er waarschijnlijk een leiding in de muur gaan lekken. Dit kan komen door slijtage, maar soms wordt het ook per ongeluk door iemand zelf veroorzaakt. Als er bijvoorbeeld wat moet worden opgehangen is het niet altijd zeker wat er in de muur zit aan leidingen. Goed dus om hier rekening mee te houden voor u gaat boren.

Waterschade

Afhankelijk van het soort lekkage kunnen er vervelende gevolgen zijn. Zo dringt het water natuurlijk al snel overal doorheen en hebt u niet altijd overzicht waar naar toe. Naast de lelijke vochtplekken kan er ook schimmel ontstaan. Dit is in sommige gevallen erg schadelijk voor uw gezondheid. Daarom is het belangrijk om bij een lekkage die u niet zelf op kan lossen, snel hulp in te schakelen van een loodgieter.

Wat te doen bij lekkage

Als u het vermoeden heeft dat er een waterlekkage is ontstaan in uw woning kunt u het beste meteen de hoofdkraan dichtdraaien. Zo komt er in ieder geval niet meer water vrij. Ga vervolgens na waar de lekkage zich bevindt. In sommige gevallen, bijvoorbeeld bij een kraan, kunt u de lekkage wellicht zelf verhelpen. Als het ingewikkelder wordt kunt u natuurlijk contact opnemen met de loodgieter bij u uit de buurt, zoals deze loodgieter in Rotterdam. De loodgieter kan uitzoeken waar de lekkage zich bevindt en vervolgens de lekkage vakkundig verhelpen. Over de Auteur

Neem voor meer informatie over lekkages contact met ons op.

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld

Commentaar

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Jouw naam:


Jouw email:


Commentaar

Type de code over die je hieronder ziet (beveiliging tegen Spam en geautomatiseerde aanmeldingen)

Visual CAPTCHA


Artikel KenwoordenTop Auteurs

gerardkempers
[391 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
Niels78
[120 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[118 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[113 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[102 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed
Sjoerd de Groen
[73 geplaatste Artikelen] feed
RBOnline
[72 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo