Okan hout - Artikelpost

Okan hout

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 460 | Aantal woorden: 391 | Datum: | 0 commentaar

 

Van hout kun je veel verschillende dingen maken. Zo kan je natuurlijk een vloer laten maken van hout, maar je kunt er ook verschillende mooie producten van maken. Er kan een wandbord worden gemaakt ervan, maar ook een kruiwagen of een tafel. Eigenlijk is er veel meer mogelijk dan dat je zult denken. Wanneer je in de houtbewerking wereld zit is het altijd belangrijk om een goed stuk hout te kiezen om mee aan de slag te gaan. Zo is niet elk soort hout geschikt voor alle mogelijkheden. Wanneer je ervoor kiest om Okan te gebruiken om te bewerken, moet je er rekening mee houden dat dit hout niet buigzaam is en dat het ook niet geschikt is om te lijmen. Dus als je Okan wilt gaan gebruiken moet je al snel schroeven of iets dergelijks aanbrengen om het aan elkaar te houden. Het is dus niet heel geschikt om een tafel van te maken.

 

Hoe ziet Okan eruit

 

Okan is een houtsoort dat er anders uit ziet dan de meeste soorten hout. Het is namelijk een gelige kleur, maar alleen aan de binnenkant heeft het deze kleur. Vanaf de buitenkant heeft het gewoon een bruine kleur en lijkt het op ander soorten hout. Je herkent dit houtsoort voornamelijk aan de stevigheid ervan. Het is een van de sterkste houten die er bestaan en is ook makkelijk te vervoeren hierdoor. Je hoeft je geen zorgen te maken dat het wellicht kapot gaat als je het vervoert.

Bestellen

Okan kan je bij veel verschillende leveranciers kopen, maar het voordeligste doe je toch bij ons. Je kan bij ons veel verschillende soorten hout vinden in de website. Maar ook hebben wij een fysieke winkel waar je de soorten hout kunt zien en kunt kiezen. Het bestellen kan zowel online als offline.Over de Auteur

is bekend met houtsoorten

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld
Login om te stemmen

Commentaar

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Je hebt geen toestemming om commentaar te geven. Als je inlogt dan mag je misschien wel commentaar toevoegen.

Artikel KenwoordenTop Auteurs

gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
Niels78
[329 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[184 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[143 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed
Sjoerd de Groen
[73 geplaatste Artikelen] feed
RBOnline
[72 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo