Online deurklink kopen - Artikel Post - Artikel Marketing

Online deurklink kopen

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 282 | Aantal woorden: 588 | Datum: | 0 commentaar

 

Het klinkt misschien raar: maar om deurbeslag te kopen hoef je niet per se meer naar de bouwmarkt. Een deurklink kopen kan tegenwoordig gemakkelijk online. Veel Nederlanders shoppen tegenwoordig online. Het is immers een stuk overzichtelijker dan naar willekeurige bouwmarkten te rijden. Zo is het aanbod van verschillende webshops groot en daardoor heb je een ruimere keuze uit de verschillende deurklinken. De prijs kan per aanbieder behoorlijk verschillen. Goed vergelijken en informeren kan dus lonen.

Online deurklinken kopen heeft ook nog een ander positief voordeel: de prijs. Een fysieke winkel huurt het pand en bovendien personeel. Er is een magazijn nodig en bovendien een paar computers om klanten verder te helpen. Al deze factoren kosten geld. Daardoor ligt de prijs van deurbeslag in de winkel vaak veel hoger dan online.

Meer dan alleen de catalogus
In veel webshops hebben klanten de keuze uit een groter aanbod dan alleen de pagina’s die zij online zien. Het is raadzaam eerst eens wat advies te vragen bij de online webwinkels. Zo is het mogelijk dat de kwaliteit van het deurbeslag verschilt, of dat het persoonlijk advies bij winkel A beter is dan bij winkel B.

Als je totaal geen idee hebt welk deurbeslag aan te schaffen, is contact via de email of telefoon een uitkomst. Eigenlijk is de vuistregel dat een e-mail binnen een werkdag beantwoord moet zijn. Vaak hebben webwinkels een eigen voorraad of vervaardigen ze de deurklinken zelf. Daardoor is het mogelijk speciale wensen door te geven, zoals bijvoorbeeld samengesteld hang- en sluitwerk. Er is vaak dus meer aanbod dan alleen de producten die online te zien zijn!

Reviews
Kijk alvorens over te gaan op de aankoop eerst eens naar de ervaringen van andere klanten. Veel online webwinkels hebben tegenwoordig zogenaamde reviews. Daardoor is het makkelijker een beeld en mening te vormen over het gewenste product.

Verzendkosten

Sta ook even stil bij de verzendkosten. In veel gevallen worden de verzendkosten automatisch berekend bij het afrekenen. Voor een bepaalde afname zijn de verzendkosten vaak groter. Vaak geldt: hoe meer men bestelt, hoe minder men voor de verzendkosten hoeft te betalen.

Bekijk bij het afrekenen ook of je een ander afleveradres dan de factuuradres mag invullen. Dat is handig voor als je niet thuis bent. Bovendien is het slim te kijken naar de retourperiode, mocht de deurklink toch niet bevallen. De zogenoemde aftersales (de klantenservice) is immers heel belangrijk. Zeker bij kopen op afstand komt het nog wel eens voor dat een product niet naar wens is en dus teruggestuurd moet worden.

Betalen

Tegenwoordig is het afrekenen van producten online niet erg ingewikkeld. Erkende webwinkels in deurbeslag hebben vaak de mogelijkheid af te rekenen via erkende betaalmethodes, zoals bijvoorbeeld iDEAL en PayPal. Ben je er zeker van dat je het juiste deurbeslag hebt gekozen, het juiste advies hebt gekregen, de deurklink elders niet goedkoper is en dat de verzendkosten redelijk zijn, dan kun je je producten eindelijk afrekenen.

 

Over de Auteur

Shoppy208

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld

Commentaar

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Jouw naam:


Jouw email:


Commentaar

Type de code over die je hieronder ziet (beveiliging tegen Spam en geautomatiseerde aanmeldingen)

Visual CAPTCHA


Artikel KenwoordenTop Auteurs

gerardkempers
[391 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[116 geplaatste Artikelen] feed
Niels78
[115 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed
Sjoerd de Groen
[73 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[73 geplaatste Artikelen] feed
RBOnline
[72 geplaatste Artikelen] feed
bvvught
[66 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo