FB pix Online Films, Live Voetbal en Gratis Televisie Kijken - Artikelpost

Online Films, Live Voetbal en Gratis Televisie Kijken

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 2001 | Aantal woorden: 442 | Datum: | 0 commentaar

Online Films, Live Voetbal en Gratis Televisie Kijken

Films, live voetbal, circa 4.000 TV zenders en top series kijken op je PC en op je TV. En dat allemaal gratis? Nou ja, bijna gratis.

Ik vond deze tijdelijke actie van TV Digitaal Pakket. Tegen een eenmalige betaling van  € 19,95  krijg je direct blijvend toegang. 

Mijn vermoeden was dat er alleen onbekende TV zenders door zouden worden gegeven. Niets blijkt minder waar, zenders als RTL, SBS6, NET5, BBC, ZDF en nog veel meer zenders zitten allemaal in het pakket. Daarnaast ook sportzenders met voetbal, Formule 1 en tennis, nieuwszenders als RTL Z en CNN, regionale zenders als TV Oost, TV Noord en AT5,  en verder nog culturele zenders, jongerenzenders als Nickelodeon en muziekzenders als MTV en TMF.

Zelf kijk ik graag naar TV zenders als Discovery en Animal Planet, ook deze zitten in het pakket. Top series als CSI, LOST, The West Wing, The Sopranos, Battlestar Galactica, NUMB3RS, PRISON BREAK en SouthPark zijn ook inbegrepen.

Draadloos TV kijken op je laptop, hoe handig is dat... (Heb ik nog niet geprobeerd, moet ik er eerlijkheidshalve bij zeggen)

Speciaal voor liefhebbers van sport: Voetbal live kijken. Toegang tot de mooiste voetbalwedstrijden in de bekende competities. Voetbalwedstrijden die normaal gesproken niet op TV te zien zijn, of alleen op sportzenders waar je dan een (duur) abonnement voor nodig hebt.

Je merkt waarschijnlijk wel dat ik nogal verbaasd ben over dit aanbod. Voor mij is dit echt een no-brainer.

En ook het betalingsgemak, je kunt betalen via iDeal,credit card of een overboeking (en BanContact/MisterCash voor onze zuiderburen). Tot voor kort keek ik TV via Digitenne, dat kost circa  € 8  per MAAND.

Ik ben dan ook niet verbaasd dat de normale prijs van TV Digitaal Pakket veel hoger is en dat je dan alleen toegang krijgt tot de TV zenders. Tijdens deze tijdelijke actie van TV Digitaal Pakket kun je voor een eenmalige betaling van  € 19,95  dus kijken op je PC of TV naar al deze TV zenders, honderden films (dagelijks worden nieuwe films toegevoegd), top series en live voetbal!'

 Over de Auteur

Ik schrijf graag en regelmatig over uiteenlopende onderwerpen. Meestal over dingen die op mijn pad komen en waarvan ik hoop dat ze ook interessant zijn voor mijn lezers.

Indien je bovenaan dit artikel op mijn naam klikt, krijg je een overzicht van mijn artikelen te zien.

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld
Login om te stemmen

Commentaar RSS

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Je hebt geen toestemming om commentaar te geven. Als je inlogt dan mag je misschien wel commentaar toevoegen.
BoekenBoeken

Artikel KenwoordenTop Auteurs

Niels78
[393 geplaatste Artikelen] feed
gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
BrianA
[201 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[186 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[150 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
Admin
[99 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo