Online goedkoop laminaat kopen? Laat je niet misleiden! - Artikel Post - Artikel Marketing

Online goedkoop laminaat kopen? Laat je niet misleiden!

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 353 | Aantal woorden: 526 | Datum: | 0 commentaar

Het kopen van laminaat online is tegenwoordig goed mogelijk, al zijn er wel een hoop webshops/ websites die behoorlijk onoverzichtelijk zijn. Soms weet je niet eens of de website een showroom of echt een verkoopkanaal is. Naast dat veel websites niet goed ingedeeld zijn en dat je überhaupt niet weet of je er kunt kopen, zijn er ook veel misleidende webwinkels. 

Veel online laminaat aanbieders lokken je met voordelige prijzen, in eerste instantie lijkt de één nog goedkoper dan de ander, maar helaas blijkt vaak de één nog duurder dan de ander te zijn. Daarbij speelt de kwaliteit van de plank ook nog een rol, wanneer je niet wil dat je over twee jaar (bij wijze van spreken) weer een nieuwe vloer moet aanschaffen is het verstandig om onderzoek te doen. Bekijk de prijzen van goedkoop laminaat bij verschillende aanbieders en vergelijk wat er inclusief of juist exclusief is bij deze prijzen. Als je een goede vloer wil kun je er soms ook beter voor kiezen om een paar tientjes meer te betalen. 

Hoe weet je of de prijzen van het laminaat eerlijk zijn?

De prijs waarmee geadverteerd wordt, is deze inclusief of exclusief BTW?

Hoe zit het met de ondervloer? Wordt deze gratis erbij geleverd, kun je zelf kiezen of ben je verplicht een relatief dure ondervloer aan te schaffen?

Wanneer je ook plinten nodig heb, is het verstandig om ook deze prijzen te bekijken. Sommige winkels hanteren schandalig hoge prijzen. 

Hoeveel millimeter dik zijn de planken? Hoe dikker de laminaatplank is, des te beter de kwaliteit. Vaak worden echte bodemprijzen gehanteerd bij zeer dun laminaat.

Krijg je uiteindelijk een transparant overzicht hoe de prijs is opgebouwd? Op deze manier kun je goed zien wat je voor welk onderdeel betaalt.

Zit er garantie op de vloer en zo ja hoeveel jaar? Dit kan per bedrijf en merk erg verschillen. 

Een goed voorbeeld van een overzichtelijke aanbieder is Laminaat Garant, naast een online winkel hebben zij ook nog een fysieke winkel waar je altijd langs kan gaan. Naast een zeer handige tool om te berekenen hoeveel laminaat je nodig heb, bieden zij ook nog de goede service om een proefplankje van het laminaat naar keuze naar jou toe te sturen. Op deze manier kun je zonder in de auto te stappen goed oordelen of het laminaat voldoet aan jouw wensen en eisen op het gebied van kleur, materiaal en kwaliteit. 
Over de Auteur

Ik informeer graag mensen zodat ze weten wat ze kopen.

 

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld

Commentaar

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Commentaar


Artikel KenwoordenTop Auteurs

gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
Niels78
[223 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[172 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[124 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed
Sjoerd de Groen
[73 geplaatste Artikelen] feed
RBOnline
[72 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo