Online schroeven kopen - Artikel Post - Artikel Marketing

Online schroeven kopen

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: basme
Gezien: 509 | Aantal woorden: 409 | Datum: Tue, 16 Feb 2016 | 0 commentaar

De schroevenmarkt is volop in beweging. Waar iedereen vroeger naar de bouwmarkt ging om zijn schroeven, bouten en pluggen te halen, verschuift deze markt tegenwoordig naar het internet. Inmiddels zijn er een aantal webshops die online schroeven verkopen. 

Het belangrijkste voordeel van online schroeven kopen is natuurlijk de prijs. Gemiddeld liggen deze prijzen 20% tot 50% lager dan de prijzen van schroeven in de bouwmarkt. Daarnaast speelt natuurlijk ook gemak een belangrijke rol. Vanaf je smartphone of thuis achter de pc kun je direct schroeven bestellen en deze de volgende dag geleverd krijgen. Dit zonder de deur uit te hoeven.

De autoriteit op het gebied van online schroeven kopen is schroevengroothandel.nl. Met een groot assortiment van populaire schroeven, zoals spaanplaatschroeven, gipsplaatschroeven, rvs schroeven, mdf schroeven, pluggen en bits en boren zijn zij een van de grootste aanbieders in de markt. Daarbij onderscheiden ze zich met een kwalitatieve website die snel de juiste producten toont met behulp van een goed filter en een goede zoekfunctie. Essentieel als je online duizenden verschillende schroeven verkoopt. Tel daarbij op de zeer concurrerende prijzen en voortaan bestel je hier je schroeven.

Het verkopen van schroeven via webshops staat nog enigszins in de kinderschoenen maar dit gaat binnenkort veranderen. Waarom zou je nog naar de bouwmarkt voor je dure schroef als je deze ook gewoon online kunt kopen? Daarnaast is het aanbod online ook veel groter en kun je makkelijk de bijbehorende informatie vinden, zoals welke schroef het beste geschikt is voor welke klus. Wanneer je ook nog eens (veel) goedkoper uit bent dan in de traditionele winkel dan is de keuze snel gemaakt. Schroeven kopen we voortaan online!

 

Zowel particulieren als zakelijke klanten kunnen terecht bij schroevengroothandel.nl. Zeker wanneer je grotere hoeveelheden schroeven nodig hebt, kun je flink besparen op je schroeveninkoop. Kijk eens op de site voor meer informatie. Succes met klussen!Over de Auteur

Bas houdt van klussen en is fervent doe het zelfver.

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld

Commentaar

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Jouw naam:


Jouw email:


Commentaar

Type de code over die je hieronder ziet (beveiliging tegen Spam en geautomatiseerde aanmeldingen)

Visual CAPTCHA


Artikel KenwoordenTop Auteurs

gerardkempers
[308 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[112 geplaatste Artikelen] feed
Niels78
[102 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed
Sjoerd de Groen
[73 geplaatste Artikelen] feed
RBOnline
[72 geplaatste Artikelen] feed
bvvught
[66 geplaatste Artikelen] feed
JennyL
[59 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo