FB pix Online shoppen ook in de interieur branche - Artikelpost

Online shoppen ook in de interieur branche

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 1386 | Aantal woorden: 376 | Datum: | 0 commentaar

Winkelstraten worden steeds droeviger. Veel panden zijn leeg en het straatbeeld verloederd. Is dit de oorzaak van de crisis? Ja, mede maar ook de oorzaak van ondernemers die niet willen of kunnen vernieuwen. Een groot deel van de consument kijkt eerst op het internet alvorens deze iets aanschaft. Eerst was het kleding, muziek, boeken en speelgoed maar nu verovert het het online shoppen ook de interieur branche.

Decofeelings.nl is een nieuwe trendy online woonwinkel die slim inspeelt op deze verschuiving. Door de kracht van een fysieke winkel te combineren met een webshop heeft decofeelings een groot assortiment en kunnen ze de producten tegen scherpe prijzen aanbieding. Door veel informatie over een product te plaatsen in combinatie met duidelijke foto's is het voor de consument duidelijker wat ze kopen en hoeven ze niet meer de fysieke winkel in.

Achter de webshop zitten twee broers. Zij hebben ruime ervaring in de verkoop van woondecoraties en zetten nu in op de online markt. “Wij hebben een tijd geleden al eens webshop gehad. Omdat we merkte dat dit aansloeg hebben we besloten een grotere online winkel te maken”, vertelt Dirksen. Wat de broers wel merken is dat goede en duidelijke informatie erg belangrijk is. “ We proberen met onze nieuwe site decofeelings.nl veel mensen te trekken. In deze branche is het nog niet makkelijk maar we willen dit vooral doen door heldere informatie te geven met duidelijk beeldmateriaal. Zo zien onze klanten heel goed wat ze kopen. Dit is natuurlijk belangrijk omdat ze het product voor de koop niet fysiek meer zien. Met de heldere informatie proberen we dit toch een beetje na te bootsen. Hiermee vergemakkelijken we het voor onze klanten en trekken we anderzijds nieuwe consumenten aan.”

Bij decofeelings kan je terecht voor al je interieur artikelen zoals meubelen, verlichting, woonaccessoires een schilderij of een wandkapstok.Over de Auteur

Gerard Kingma. Persbericht schrijver Decofeelings.nl

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld
Login om te stemmen

Commentaar RSS

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Je hebt geen toestemming om commentaar te geven. Als je inlogt dan mag je misschien wel commentaar toevoegen.
BoekenBoeken

Artikel KenwoordenTop Auteurs

Niels78
[393 geplaatste Artikelen] feed
gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
BrianA
[206 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[186 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[150 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
Admin
[104 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo