FB pix Ontspannen in bad - Artikelpost

Ontspannen in bad

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 1505 | Aantal woorden: 347 | Datum: | 0 commentaar

Na een dag hard werken is het heerlijk om even lekker een bad te nemen. Met een sfeervol muziekje en rustgevende aroma’s (zoals lavendel of jasmijn) kom je helemaal tot rust. Een lekker groot bad, of een whirpool zullen helemaal bijdragen aan een ultiem ontspannen badmomentje.

Whirlpool
Voor een heerlijk ontspannen badervaring is een whirpool zeer geschikt. De water- en luchtstralen waarmee een whirpool is uitgerust, zorgen niet alleen voor een heerlijk ontspannen bad, maar hebben ook nog eens een masserende werking. De stralen die vanuit de zij- en onderkant van het bad komen, prikkelen de huid en ontspannen de spieren. Een whirpool kan voor mensen die veel last hebben van spierpijn of huidklachten een pijnverlichtende werking hebben.

Vrijstaande baden
In een ruime badkamer kan een vrijstaand bad heel mooi zijn. Deze zijn verkrijgbaar in veel verschillende vormen en formaten. Er zijn klassieke baden met van die mooie leeuwenpootjes voor een badkamer met een antiek Franse uitstraling, of strakke witte baden voor een modernere badkamer.

Inbouwbaden
Voor de wat kleinere badkamers is een inbouwbad de perfecte oplossing. De baden kunnen verzonken worden in de vloer, zodat de instap gelijk is met vloerhoogte, of kunnen hoger geplaatst worden met een optrede voor een makkelijke instap. Een in de vloer verzonken bad geeft een mooi ruimtelijk effect aan de badkamer, terwijl een verhoogd bad zorgt voor een wat chiquere uitstraling en een beetje het Romeinse badhuis gevoel geeft.

Een opgeknapte badkamer, met sanitair in je eigen stijl, zal zeker bijdragen aan een comfortabel badkamerbezoek. Voor elke badkamer is er een ruim assortiment aan baden, douchecabines en wastafels beschikbaar. In elke stijl, kleur, formaat en vorm, maar ook tegen elkaar budget.

 

Over de Auteur

Roland Molenaar is een freelance tekstschrijver.

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld
Login om te stemmen

Commentaar RSS

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Je hebt geen toestemming om commentaar te geven. Als je inlogt dan mag je misschien wel commentaar toevoegen.
BoekenBoeken

Artikel KenwoordenTop Auteurs

Niels78
[393 geplaatste Artikelen] feed
gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
BrianA
[206 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[186 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[150 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
Admin
[104 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo