Ontwerp je leukste foto op hout - Artikelpost

Ontwerp je leukste foto op hout

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 410 | Aantal woorden: 514 | Datum: | 0 commentaar

 

Met een mooie foto op hout geprint, ontwerp je zelf een bijzondere wanddecoratie. Kies je mooiste, leukste of gekste foto en PrintThings zorgt voor een perfecte uitvoering op hoogwaardig populierenhout. Als je een week na je bestelling je schilderij in huis krijgt, hoef je er alleen nog maar een mooi plekje voor te zoeken. De foto op hout is al voorzien van een ophangsysteem.
Zo ga je te werk
Of je nu een natuurfoto kiest om op hout te laten printen, een opname van de mensen waarvan je houdt of voor een meer abstracte opname, het resultaat zal je altijd verrassen. De structuur van het hout, de fijne nerven en de natuurlijke onregelmatigheden geven je foto een nieuwe dimensie. Kijk kritisch naar de foto waarvan je een wanddecoratie wilt maken. Bij uitvergroting moeten de kleuren en contrasten behouden blijven. In een enkel geval voldoet een foto niet aan de technische eisen. Het systeem waarmee je je foto uploadt, zal in dat geval de opname niet accepteren, maar dan gaat het wel over uitzonderlijke gevallen, waarbij een opname een hogere resolutie heeft dan 30 megapixels. Een foto wordt ook geweigerd als deze meer dan 20 megabytes in beslag neemt. Stuur ons een foto in JPG met een RGB-kleurenprofiel en alles komt prima in orde. 

Liggend, staand of vierkant
Heb je een keus gemaakt, dan bepaal je of je je foto liggend, staand of vierkant wilt laten verwerken. Iedere uitvoering heeft zeven verschillende formaten die variëren van 20x20 cm tot 80x40 en 80x80. Je vindt alle gegevens op de site van PrintThings, evenals de bijbehorende prijzen. Voor je je bestelling doorgeeft, moet je nog een keus maken; wil je een standaarduitvoering in warme tinten of kies je voor de white washfinish? Wat je kiest is gedeeltelijk een kwestie van smaak. Bij een portret wordt vaak gekozen voor white wash omdat daarmee de gelaatstinten natuurlijker zijn, maar hou je meer van een warme uitstraling? .Dan zul je ook als het om een portret gaat heel tevreden zijn met de standaarduitvoering.

Levertijd en verzendkosten
Als je bestelling binnenkomt, wordt deze gelijk in behandeling genomen. Ongeveer een week later is de wanddecoratie klaar en melden we je per e-mail dat deze onderweg is naar je toe. We maken je erop attent dat voor verzending kosten in rekening worden gebracht. Een eenmaal geplaatste order kun je niet meer stopzetten. Wel heb je de garantie dat bij een slechte uitvoering je je geld terugkrijgt. 

Over de Auteur

..

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: 0.0
Login om te stemmen

Commentaar

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Je hebt geen toestemming om commentaar te geven. Als je inlogt dan mag je misschien wel commentaar toevoegen.

Artikel KenwoordenTop Auteurs

gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
Niels78
[307 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[182 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[126 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed
Sjoerd de Groen
[73 geplaatste Artikelen] feed
RBOnline
[72 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo