Ontwerp uw eigen badkamer! - Artikel Post - Artikel Marketing

Ontwerp uw eigen badkamer!

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 540 | Aantal woorden: 392 | Datum: | 0 commentaar

Een van de eerste delen van het huis dat vaak aangepakt wordt is de badkamer. Met name wanneer verhuizen er niet in zit maar u toch toe bent aan wat anders is bijvoorbeeld een badkamerrenovatie een goede optie. Of u de renovatie nu zelf wilt uitvoeren of dat u deze klus liever uitbesteed aan een klusbedrijf, in beide gevallen is het slim om van te worden een duidelijk ontwerp te maken.

Tekening

Op internet zijn verschillende programma’s te vinden om een badkamer ontwerp te maken. Echter is het ook gewoon goed met te hand te doen op simpel ruitjes papier. Begin met het vaststellen van een schaalverdeling die aansluit op uw badkamer, zodat u een realistische tekening kunt maken. Begin door de omvang van de badkamer tekenen.

Afmetingen

Om een efficiënte indeling te vinden kunt u nu gaan puzzelen met de sanitaire voorzieningen. Uiteraard zit er wat verschil in de afmetingen van bijvoorbeeld verschillende baden of toiletten, maar er zijn wel indicaties van afstanden die u kunt aanhouden in uw ontwerp. Zo kunt u het beste voor het toilet 50 cm aan de voorkant en 20 cm aan beide zijkanten vrijhouden. Voor de douche heeft u 70 cm vrije ruimte nodig. Bij de wastafel geldt 55 cm aan de voorkant en 12 cm aan de zijkanten. Houdt bij een eventueel bad 70 cm over aan een van de zijkanten. Als u deze afmetingen meeneemt in uw ontwerp weet u dat de badkamer in ieder geval niet te krap wordt. Ook kunt u ontdekken of de badkamerindeling die u in gedachten had wel of niet haalbaar is.

Klusbedrijf

 

Een klusbedrijf heeft ervaring met het opstellen van een ontwerp voor de badkamer, of andere delen van het huis zoals de keuken. Komt u er niet uit of wilt u sowieso liever een vakman inschakelen, neem dan contact op met een specialist bij u in de regio, zoals dit klusbedrijf in Drachten.Over de Auteur

Neem voor meer informatie contact met ons op.

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld
Login om te stemmen

Commentaar

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Je hebt geen toestemming om commentaar te geven. Als je inlogt dan mag je misschien wel commentaar toevoegen.

Artikel KenwoordenTop Auteurs

gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
Niels78
[269 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[173 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[124 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed
Sjoerd de Groen
[73 geplaatste Artikelen] feed
RBOnline
[72 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo