Op Maat Gemaakte Keukenkastjes - Artikelpost

Op Maat Gemaakte Keukenkastjes

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 436 | Aantal woorden: 514 | Datum: | 0 commentaar
Ben je veel aan het koken en bakken?

Een van de beste dingen die je kan doen is om plek te vinden voor apparaten en ander gerei dat je op een consistente basis gebruikt. Je wilt niet alleen overwegen waar je jouw gerei en andere kleine huishoudelijke apparaten wilt opbergen, maar ook hoe je de kastjes hiervoor open maakt. Als je bijvoorbeeld graag bakt en een mixer gebruikt kan je doen wat een recente klant bij ons heeft gedaan: Maak een geïntegreerde oplossing zodat je eenvoudig bij jouw mixer kan. Als extra bonus: bouw stopcontacten waar je ze nodig hebt, zodat je jezelf geen zorgen hoeft te maken over het verplaatsen van items in de keuken om ruimte te maken.

Haat Je Verspilde Ruimte?

Wat zo fijn is aan op maat gemaakte kasten is dat je niet langer met verspilde ruimte zit. Je kan samenwerken met jouw ontwerper en meubelmaker om unieke opslag ideeën te creëren om ieder hoekje en gaatje te vullen. We kunnen je bijvoorbeeld dit bieden: een ruimte in een kleine hoek kan worden omgetoverd in een bruikbare lade waarin jij jouw bakjes, kommetjes, bestek en nog veel meer kan opbergen.

Verlies Jij Dingen In Jouw Kastjes Gewoon Omdat Je Ze Niet Meer Kunt Zien?

Diepe keukenkastjes zijn fantastisch, omdat ze meer items kunnen opbergen zodat je ze niet meer zien. Helaas betekent uit het oog uit het hart, als jij jouw kastjes niet meer kunt zien omdat ze helemaal achterin staan. Door uittrekroosters te integreren in jouw aangepaste keukenkastjes hoef je jezelf geen zorgen meer te maken over verloren of verkeerd geplaatste items.

Heb Je Liever Plek Voor Alles?

Zet dan alles op zijn plaats! Geef aan jouw keukenkastontwerper en -maker aan welke unieke (en niet zo unieke) opbergproblemen jij hebt. Is er bijvoorbeeld een slimme manier om je kruiden te bewaren? Waarom gebruik je die ruimte in de hoek niet voor een lange, dunne kast waar snijplanken en bakplaten in kunnen worden opgeslagen? Of misschien wil je een lade waar je veilig potten, pannen en deksels in wilt opbergen.

Als Het Tijd Is Om Jouw Keuken Te Verbouwen, Ontwerp Het Dan Goed!

Het verbouwen van de keuken is een ideaal tijdstip om na te denken over hoe jij jouw keuken wilt gebruiken en niet alleen hoe je wilt dat deze eruit ziet. Als functie en vorm belangrijk zijn voor jou, begin dan met het ontwerp. Als je samenwerkt met een professioneel bedrijf krijg je een groot aantal vragen die het ontwerp van jouw keukenkasten kunnen beïnvloeden.

Meer weten? Rob Sleegers is meubelmaker in Tilburg
en je over alles informeren het ontwerpen van je eigen meubilair.

Over de Auteur

Interieur en inspiratie hand in hand. Met dit in het achterhoofd wil ik het publiek informeren, inspireren en veel plezier brengen middels de artikelen die ik schrijf.

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld
Login om te stemmen

Commentaar

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Je hebt geen toestemming om commentaar te geven. Als je inlogt dan mag je misschien wel commentaar toevoegen.

Artikel KenwoordenTop Auteurs

gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
Niels78
[316 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[184 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[126 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed
Sjoerd de Groen
[73 geplaatste Artikelen] feed
RBOnline
[72 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo