Op zoek naar Jotul Houtkachels? - Artikelpost

Op zoek naar Jotul Houtkachels?

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 796 | Aantal woorden: 479 | Datum: | 0 commentaar

Bent u op zoek naar Jotul Houtkachels ? Jotul is al ruim 160 jaar een kachel producent die hun kachels produceren in Noorwegen. Door hun jaren lange ervaring produceren zij kachels van zeer hoge kwaliteit. Ze bouwen kachel van gietijzer en van plaatstaal. Door hun grote assortiment kunnen zij u ook voorzien in allerlei stralings modellen of convectie modellen. Natuurlijk zijn deze houtkachels allemaal voorzien van de nieuwste stook technieken voor het hoogste rendement en de minste fijnstof uitstoot.

Klassieke Jotul houtkachels

Natuurlijk heeft Jotul nog steeds de klassieke houtkachels in hun assortiment. Deze zijn natuurlijk uitermate geschikt voor een wat klassiekere inrichting van uw woonkamer. Ook zijn deze houtkachels natuurlijk voorzien van de nieuwste stook technieken en zijn deze kachels te verkrijgen met of zonder glas deur. Bij de haarden die van glas zijn voorzien blijf tijdens het stoken de ruit natuurlijk schoon zodat u altijd naar het vuur kunt kijken.

Moderne Jotul houtkachels

Ook als u van een moderne inrichting houd kan Jotul u daar verder in helpen. Zij hebben erg goede ontwerpers die erg strakke kachels op de markt hebben gezet met een moderne uitstraling. Doordat deze haarden ook vaak in emaille te verkrijgen zijn kunt u deze ook nog in diverse kleuren geleverd krijgen en dus niet alleen in het zwart of antraciet grijs. Natuurlijk hebben de verschillende modellen allemaal andere hoogtes zodat u voor iedere situatie wel een juiste haard kunt vinden.

Inbouw Jotul Haarden

Jotul heeft ook een breedt assortiment inbouwhaarden die geschikt zijn voor een nieuwe situatie waarbij de schouw helemaal opnieuw opgebouw dient te worden. Met deze haarden heeft u toch een haard die in een schouw ingebouwd is maar kunt u wel optimaal profiteren van de warmte van een moderene houthaard.

Advies

Wat natuurlijk erg belangrijk is als u een houtkachel wil aanschaffen is dat u wel het juiste advies inwint. Het kopen van een houtkachel is niet enkel het aanschaffen ervan omdat u de kachel mooi vindt. Bij het komen tot de juiste houtkachel keuze dient er rekening gehouden te worden met verschillende aspecten. Zoals het vermogen van de kachel, de grote van de ruimte waar deze in komt te staan maar ook zeker niet onbelangrijk is de afstand tot waar u zithoek is vanaf de kachel. De erkende haarden specialist kan u hier natuurlijk erg goed in adviseren.

 

 Over de Auteur

D. Veggelers Sfeerverwarming V.O.F. is een bedrijf dat u vanaf het begin tot aan het einde kan begeleiden in uw keuze tot de juiste houtkachel. Vanaf het inspecteren van uw bestaande schoorsteen tot het installeren van de houtkachel. Wij zijn gespecialiseerd in het adviseren, installeren en onderhouden van houtkachels.

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld
Login om te stemmen

Commentaar

Geen commentaar geplaatst. Commentaar gesloten.
ComputerComputer

Artikel KenwoordenTop Auteurs

gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
Niels78
[354 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[186 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[147 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
BrianA
[122 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed
Sjoerd de Groen
[73 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo