Op zoek naar Tegels - Artikelpost

Op zoek naar Tegels

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 352 | Aantal woorden: 422 | Datum: | 0 commentaar

Wanneer je op zoek bent naar tegels kun je tegenwoordig ook online bij veel websites terecht. Het is lastig een goede website te vinden wat betreft service, assortiment en prijs. Vandaag nemen we de tegel website Max4home onder de loep.

Service
Max4home heeft een duidelijke website waar alle aangeboden producten duidelijk beschreven zijn met goede foto’s. Er wordt gratis verzending aangeboden bij bestelling die hoger zijn dan 500 euro. Via een kalendar kan de klant zelf kiezen op welke dag de bestelling wordt geleverd. Een handige toevoeging die er voor zorgt dat je niet je bestelling weer ergens anders moet ophalen. Max4home beschikt over een groot magazijn (50.000 m2) in Nederland waar het grootste deel van de voorraad wordt bewaard.
Een geschikte tegel uitkiezen via internet is voor sommige mensen wel lastig. Max4home heeft in Duiven een showroom waar u de tegels zelf kunt bekijken. Verder bieden ze twee jaar garantie op de artikelen.

Assortiment
Max4home heeft een groot assortiment tegels met meer dan 500 verschillende soorten. Er zijn wand en vloer tegels, binnen en buiten tegels, en tegels speciaal voor in de badkamer of garage en natuurlijk meer. Genoeg variatie dus. Ook is er een aparte sectie voor mozaïek tegels. Van deze soort tegels worden er meer dan 200 aangeboden. Verder zijn alle tegelbenodigheden ook aanwezig op de website zodat je verder nergens anders meer heen hoeft te gaan voor tegellijn of voeg.

Prijs
Max4home adverteert met de speerpunt “beste prijs”. Dit maken ze ook wel waar als je de prijzen vergelijkt met de grote concurrenten. 9/10 keer heeft Max4Home de scherpste prijzen. De goedkoope tegels worden al vanaf 2 euro verkocht terwijl er ook modellen zijn van boven de 200 euro. Er is dus een breed assortiment aanwezig waar voor ieder budget wat gekocht kan worden

Al met al is Max4home een goede tegel webshop met scherpe prijzen en een groot assortiment. Het is verder fijn dat de mogelijkheid er is om de tegels ook in de showroom te kunnen bekijken.

Over de Auteur

Bloggen over alles en nog wat

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld
Login om te stemmen

Commentaar

Geen commentaar geplaatst. Commentaar gesloten.

Artikel KenwoordenTop Auteurs

gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
Niels78
[329 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[184 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[143 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed
Sjoerd de Groen
[73 geplaatste Artikelen] feed
RBOnline
[72 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo