Opknapbeurt voor je tuin? Zo pak je dat aan! - Artikel Post - Artikel Marketing

Opknapbeurt voor je tuin? Zo pak je dat aan!

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 108 | Aantal woorden: 890 | Datum: | 0 commentaar

Of, nou ja, mogelijk. Wat jouw tuin nodig heeft bepaal je uiteraard helemaal zelf. Toch zijn er een aantal manieren om je tuin aanzienlijk te verfraaien die we graag met je door willen nemen. Straks steekt de zomer weer de kop op en dan ben je er helemaal klaar voor! En je tuin uiteraard ook. Niets staat het spenderen van hele middagen in de zon nog in de weg. Bovendien zorg je er niet alleen voor dat je erf een comfortabel oppervlak is maar ook op esthetisch gebied behoorlijk vooruitstrevend is!

 

Hoe precies? Tja, dat kan op zoveel manieren. Dit is uiteraard grotendeels afhankelijk van de omvang van je grondgebied. Ook de mate waarin aanpassingen gedaan moeten worden komt erbij kijken. Om je toch een voorbeeld te geven van de manieren waarop je jouw erf helemaal klaar kunt krijgen voor de zomer, bieden we je hier wat inspiratie. Lees daarom snel verder!

Toeven

Zon. Zitten. Zalig! Maar waarop precies? Dat zitten, bedoelen we? Ja, stoelen en banken, zover waren we nog. Maar waar staan die dan op? Dat is geheel afhankelijk van je voorkeuren. Wanneer je voor een tegeloppervlak gaat, zouden we een zware misdaad begaan door niet de Excluton Noviton siertegels te benoemen. Ze zijn verkrijgbaar in vele verschillende designs, zodat je ze eenvoudig kunt aanpassen op jouw ideaalbeeld van je tuin. Bovendien worden deze tegels voorzien van een speciale coating, die het verwijderen van welke soort vuil dan ook heel gemakkelijk maakt!
Is hout toch meer jouw ding? Kies dan stevige planken uit, laat ze op maat zagen en bouw je eigen vlonder op. Door er drainage onder aan te leggen, heb je minder kans op verzakkingen. En worteldoek onder het houten oppervlak voorkomt dat onkruid de kop opsteekt!

Omheining

Huisdieren en kinderen hebben één ding gemeen; zodra ze de kans zien, vliegen ze alle kanten op. Indringers zoeken juist weer - ‘t zit in de naam - manieren om jouw erf te betreden. Beide problemen zijn eenvoudig op te lossen door een omheining aan te leggen. Kies voor duurzame houten planken die er ook nog eens fraai uitzien om de zwakke delen van jouw erfgrens te verstevigen. Bouw ze eventueel op uit rabatdelen, waardoor je schutting eruit komt te zien als de wand van een prachtige blokhut!

Borders

Kies natuursteeen uit in de door jou gewenste kleur om je borders helemaal mee af te maken! Schelpen en/of split kopen is van harte aan te raden. Iedere soort is in kleine en grote hoeveelheden beschikbaar. Door voor verschillende kleuren te kiezen, heb je de mogelijkheid om een prachtig schouwspel aan te leggen.

 

Veel plezier met het zomerklaar maken van je tuin!

Over de Auteur

Lees de leuke blogs van Gadero!

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld

Commentaar

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Jouw naam:


Jouw email:


Commentaar

Type de code over die je hieronder ziet (beveiliging tegen Spam en geautomatiseerde aanmeldingen)

Visual CAPTCHA


Artikel KenwoordenTop Auteurs

gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
Niels78
[172 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[168 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[121 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed
Sjoerd de Groen
[73 geplaatste Artikelen] feed
RBOnline
[72 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo