FB pix Organische vormen in jouw interieur – hoe pas je dat toe? - Artikelpost

Organische vormen in jouw interieur – hoe pas je dat toe?

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 129 | Aantal woorden: 405 | Datum: | 0 commentaar

Organische vormen in een modern interieur waren in 2023 al helemaal hot en gelukkig zet deze stijlvolle trend gewoon door in 2024, en jouw woonkamer kan natuurlijk niet achterblijven!
Maar wat houden organische vormen eigenlijk in? En hoe kun je deze het best tot hun recht laten komen in jouw interieur, zonder te overdrijven?
Na het lezen van deze inspirerende blog kun je zelf bepalen of dit voor jouw interieur een welkome toevoeging is voor jouw woonruimte.

Meer dan alleen rond

Als je aan organische meubels denkt, dan komt waarschijnlijk meteen het beeld van ronde vormen naar voren. En ja, dat klopt wel, maar het gaat verder dan dat. Denk aan vloeiende lijnen en subtiele, afgeronde vormen, geïnspireerd door de natuurlijke vormen van dieren en planten; dat is waar deze trend namelijk op gebaseerd is. De organische vormen worden vaak ook nog gecombineerd met ultra-zachte teddy stoffen om die zachte uitstraling nog meer te benadrukken.

Een mix van organische vormen en strakke lijnen

Het is verleidelijk om je hele interieur te vullen met organische vormen, maar soms is less echt more. Wij adviseren om goed na te denken over waar je de organische stijl naar voren laat komen, zodat het een krachtig effect heeft.

Overweeg bijvoorbeeld een comfortabele loungebank met organische lijnen naast een moderne salontafel of kies voor een zacht hoogpolig vloerkleed met organisch rondingen naast een strakke leren hoekbank. Als je jouw woonkamer dan ook nog compleet maakt met een opvallende plant met grote bladeren, creëer je een waanzinnig mooi interieur.

Balans is de sleutel

Combineer strakke, rechte lijnen met vloeiende organische vormen in je interieur. Het lijkt misschien een beetje tegenstrijdig, maar het werkt fantastisch. The key is om organische vormen subtiel toe te voegen, bijvoorbeeld in een tapijt of een tv-meubel. Zo geef je een verrassende draai aan jouw strakke interieur, breng je balans in jouw woonkamer en dat is uiteindelijk waar het allemaal om draait.

Over de Auteur

Dit artikel is geplaatst door Pascal, eigenaar van het online marketing bureau Internetpaleis. De SEO freelancer uit Goes, provincie Zeeland.

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld
Login om te stemmen

Commentaar RSS

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Je hebt geen toestemming om commentaar te geven. Als je inlogt dan mag je misschien wel commentaar toevoegen.
BoekenBoeken

Artikel KenwoordenTop Auteurs

Niels78
[393 geplaatste Artikelen] feed
gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
BrianA
[204 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[186 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[150 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
Admin
[102 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo