FB pix Paneelradiatoren - Artikelpost

Paneelradiatoren

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 1248 | Aantal woorden: 421 | Datum: | 0 commentaar

Paneelradiatoren zijn de standaard radiatoren en worden het meest gebruikt, om verschillende kamers te verwarmen. De snelle warmteafgifte is de belangrijkste reden dat paneelradiatoren veel worden gebruikt. 

Paneelradiatoren kan over één of meerdere platen en covectorribben beschikken en zijn in verschillende types en diverse hoogtematen en breedtematen verkrijgbaar. Een paneelradiator type 22 is bijvoorbeeld een radiator met twee panelen en twee covectorribben en de radiator type 33 heeft drie panelen en drie covectorribben.

Welke paneelradiator heeft u nodig?

Welke radiatoren u moet aanschaffen is afhandelijk van de benodigde radiator vermogen die u nodig heeft voor de desbetreffende kamer die u wilt verwarmen. Ook zijn de hoogtematen en breedtematen belangrijk voor de radiator keuzen. 
Om de benodigde verwarmingscapaciteit te berekenen zijn eenvoudige rekensommen voor. Op Verwarminghandel.nl kunt u deze sommen vinden. 

Bij een oud of een slecht geisoleerd huis moet ongeveer 15 procent meer vermogen brekend worden om de juiste temperatuur te kunnen behalen. Bij een vrijstaand huis of een hoekwoning is dit ongeveer 10 procent extra.

Hoe plaatst u een paneelradiator?

Als u het juiste vermogen en de juiste maat heeft gevonden, is misschien de volgende vraag u een paneelradiator moet plaatsen. Als u het grootste voordeel wilt bereiken van uw radiator en de hoogste warmte opbrengst te genereren uit uw radiator moet u aan enkele stelregels houden. Deze stelregels zijn te lezen op Verwarminghandel.nl.

Andere radiatoren

Naast paneelradiatoren zijn er ook andere radiatoren die erg in trek zijn. Voorbeelden van deze radiatoren zijn handdoekradiatoren, verticale radiatoren en design radiatoren. Radiatoren moeten tegenwoordig meer doen dan alleen verwarmen. Het verwarmen is de functionele eigenschap van een radiator, maar hedendaags wilt het oog wat. Dit is de belangrijkste reden dat topmerken van radiatoren een mooi design geven. Een radiator mag tegenwoordig gezien worden.   

Op Verwarminghandel kunt u naast radiatoren ook voor sanitair terrecht voor de laagste prijs. U moet dan denken aan douchekranenm badkranen, fonteinen, wastafels en alle andere toebehoren voor de badkamer en toilet.

Over de Auteur

Verwarminghandel.nl, radiatoren en sanitair voor de laagste prijs.

Verwarminghandel.nl heeft een leuk assortiment aan diverse radiatoren en sanitair voor de laagste prijs.

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld
Login om te stemmen

Commentaar RSS

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Je hebt geen toestemming om commentaar te geven. Als je inlogt dan mag je misschien wel commentaar toevoegen.
BoekenBoeken

Artikel KenwoordenTop Auteurs

Niels78
[393 geplaatste Artikelen] feed
gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
BrianA
[201 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[186 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[150 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
Admin
[99 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo