Parket Alphen aan den Rijn – ruim assortiment, direct leverbaar - Artikelpost

Parket Alphen aan den Rijn – ruim assortiment, direct leverbaar

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 343 | Aantal woorden: 424 | Datum: | 1 commentaar

Het is tegenwoordig nog knap lastig om een goede kwalitatieve vloer te vinden. Er zijn veel winkels die parket vloeren aanbieden maar enorm stunten met de prijzen. Wij van Parket Alphen aan den Rijn garanderen hoogwaardige vloeren tegen een scherpe prijs/kwaliteit verhouding. Daarnaast wisselt ons assortiment met het seizoen mee, zo dragen zorg dat wij altijd de laatste trends in huis hebben.

Benieuwd welke vloeren wij allemaal in ons assortiment hebben? Breng dan een bezoekje aan de showroom van Parket Alphen aan den Rijn.

Parket Alphen aan den Rijn: meer dan parket

In onze showroom tonen wij tal van mogelijkheden zodat u al een goed beeld krijgt hoe de vloer er in uw woning uit komt te zien. Maar naast parket kunt u bij ons terecht voor meerdere soorten vloeren. Zo hebben wij onder andere ook nog tapijt, vele soorten vloerbedekking als laminaat en tapijt maar ook pvc vloeren. Als kers op de taart verzorgen wij ook nog prachtige karpetten om te combineren met uw nieuwe parket vloer.

Uitbereiding showroom

Laatst heeft Parket Alphen aan den Rijn de showroom vernieuwd. Hierdoor is er meer ruimte ontstaan voor onze vloeren en gordijnen. Ons assortiment is zo’n beetje verdubbeld, waardoor er meer keuze is voor de klant. Onze showroom is perfect te bereiken vanuit Alphen aan den Rijn en Gouda. Onze adviseurs staan voor u klaar op het moment dat u er even niet uitkomt of een objectieve mening wilt horen. Zoals u misschien wel kunt merken staan wij voor kwaliteit, comfort, design en oog voor detail. Als u een parket aanschaft wordt deze in detail voor u gelegd. Wij voorzien u daarnaast van een vrijblijvend kleuradvies voor de rest van uw woning.

Tot snel in onze showroom

Op zoek naar een nieuwe vloer? Schroom niet om een bezoekje te brengen aan de showroom van Parket Alphen aan den Rijn! Onze showroom bevindt zich nabij Alphen aan den Rijn. Onze medewerkers wachten u op om u te voorzien van een persoonlijk advies.Over de Auteur

Benieuwd welke vloeren wij allemaal in ons assortiment hebben? Breng dan een bezoekje aan de showroom van Parket Alphen aan den Rijn.

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld
Login om te stemmen

Commentaar

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Je hebt geen toestemming om commentaar te geven. Als je inlogt dan mag je misschien wel commentaar toevoegen.
ComputerComputer

Artikel KenwoordenTop Auteurs

gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
Niels78
[354 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[186 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[147 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
BrianA
[122 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed
Sjoerd de Groen
[73 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo