Persoonlijk paradijs? Aan de slag in je tuin - Artikel Post - Artikel Marketing

Persoonlijk paradijs? Aan de slag in je tuin

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 126 | Aantal woorden: 866 | Datum: | 0 commentaar

Wees terecht trots op wat je in jouw eigen tuin voor elkaar krijgt! Met een paar slimme aanpassingen komt jouw hofje er een stuk beter bij te leggen.

Weer of geen weer, je hebt altijd een prachtige tuin om op uit te kijken of in te genieten wanneer je deze zelf hebt ingericht. Zelfs mensen die geen groene - of met hamers platgeslagen - vingers hebben kunnen hun eigen stempel op hun kleurrijke paradijs drukken. Het resultaat is een prachtige plek waar je het liefste de hele zomer door zou willen brengen!

Hoe speel je dat klaar? We wisten dat je dat zou vragen! En hieronder lees je ons uitgebreide antwoord.

Terras

Voor een heerlijke zitplek zijn er mogelijkheden te over. Ligt er nog helemaal niks? Komt dat even goed uit! Zeker aangezien je er dan de schitterende en praktische Excluton Linia palissaden neer kunt leggen. Deze siertegels zijn in verschillende kleuren en vormen verkrijgbaar, zodat je altijd het model vindt dat jouw tuin helemaal afmaakt. Dus; terrasje leggen, meubeltjes erop, verdere aankleding aanbrengen en je bent helemaal klaar voor de zomer! Zeker aangezien deze tegels ook voor borders en vijvers ontzettend geschikt zijn.

Omheining

Een mooie tuin mooi houden begint met een beetje overzicht. Heel veel overzicht. Maar hoe hadden we dat dan voorgesteld? Een wachttoren bouwen of zo?
Welnee! Schuttingen installeren op plekken waar je erf gemakkelijk te betreden is kan al genoeg zijn. Kies hiervoor wel de duurzaamste houtsoorten, zodat je omheining tegen een stootje kan. Bovendien wil het oog ook wat! Daarom zijn de natuurtinten van hout ook preferabel boven kunststof - hoewel dit dan wel weer heel erg onderhoudsvriendelijk is.

Overkapping

Bedenk je wel dat je in Nederland woont. Hier is het weerbericht nooit te vertrouwen, hoe graag je ook buiten wilt zitten in de zomer. Om hiermee rekening te houden is een overkapping dé oplossing. Zeker wanneer je de vertegenwoordigheid van geest hebt om de bovenkant af te dekken met polycarbonaat. Dit materiaal heeft als voordeel boven glas dat het heel diffuus is en daarmee zowel de hitte als de felheid van zonnestralen flink afzwakt.

 

Succes met het inrichten van je persoonlijke paradijs!

Over de Auteur

Lees de leuke blogs van Gadero!

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld

Commentaar

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Commentaar


Artikel KenwoordenTop Auteurs

gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
Niels78
[223 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[172 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[124 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed
Sjoerd de Groen
[73 geplaatste Artikelen] feed
RBOnline
[72 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo