Plantenbakken laten maken - Artikel Post - Artikel Marketing

Plantenbakken laten maken

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: janssens
Gezien: 447 | Aantal woorden: 357 | Datum: Thu, 4 Sep 2014 | 0 commentaar

Bent u op zoek naar een bloembak in een speciale maat of RAL kleur? Vandaag de dag is er de mogelijkheid om uw plantenbakken geheel naar eigen idee te laten maken. Op die manier kunt u uw tuin of dakterras helemaal inrichten in uw eigen stijl. Of het nu gaat om een knalgroene bloempot bij de entree of die smalle hoge bloembak op uw balkon.

 

Wat kan er allemaal?

Bij de koop van een plantenbak op maat heeft u de keus uit verschillende materialen. Wat u wenst hangt af van de stijl die u hanteert. Een aluminium bloembak past goed in een strakke tuin, een houten plantenbak heeft een klassiekere uitstraling. De meest gebruikte materialen zijn; aluminium, polyester, hout, EPS en CorTenstaal.

 

Polyester plantenbakken worden gemaakt d.m.v. een mal. Afwijkende maten zijn dus erg kostbaar. Wel is er de mogelijkheid om de plantenbak een specifieke RAL-kleur te kopen. Dus die witte of rode plantenbak is binnen handbereik.

 

Wilt u zowel een afwijkende kleur als maatvoering, dan is een aluminium de beste keuze. Hier is volledig maatwerk mogelijk in vorm en kleur. De coating is leverbaar in iedere gewenste RAL kleur. Daarnaast kan men sinds kort plantenbakken produceren uit EPS (piepschuim). Is er volledige vrijheid wat vorm en kleur. Een andere maat, afgeronde hoeken of een andere kleur is hierbij geen enkel probleem. Zowel hardhouten als CorTenstaal bloembakken kunnen geleverd worden in aangepaste maten, tot wel 300 x 300 cm.

 

 

Kortom; bij de aanschaf van plantenbakken bent u niet gehouden aan de standaardmaat en kleur in tuincentra. Perfect voor de particulier, hovenier en bijvoorbeeld projectinrichters die zich willen onderscheiden.Over de Auteur

Op Plantenbak.info kunt u terecht voor bloembakken voor binnen en buiten. Daarnaast adviseren wij u graag bij de inrichting van uw tuin of terras. Wij leveren (complete) bloembakken in Nederland en België

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld

Commentaar

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Jouw naam:


Jouw email:


Commentaar

Type de code over die je hieronder ziet (beveiliging tegen Spam en geautomatiseerde aanmeldingen)

Visual CAPTCHA


Artikel KenwoordenTop Auteurs

gerardkempers
[379 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[115 geplaatste Artikelen] feed
Niels78
[109 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed
Sjoerd de Groen
[73 geplaatste Artikelen] feed
RBOnline
[72 geplaatste Artikelen] feed
bvvught
[66 geplaatste Artikelen] feed
JennyL
[59 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo