prijzen zinken dakgoten - Artikel Post - Artikel Marketing

prijzen zinken dakgoten

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: zinkwerk
Gezien: 511 | Aantal woorden: 393 | Datum: Thu, 5 Sep 2013 | 0 commentaar

kosten zinken dakgoot
Wilt u een dakgoot van zink laten maken, of wilt u uw zinken dakgoot deels repareren? Dan is het vaak noodzakelijk om een stuk zink aan te schaffen.

Wat is zink
Zink is een stof die opgenomen is in het periodieke scheikundige systeem. Zink heeft het symbool Zn en atoomnummer 30. Zink is overgangsmetaal, dit is een metaalsoort waar er niet veel van bestaan. Zink is een erg sterke stof. Het kookpunt van zink ligt op 907 graden Celsius. Zink is in vaste vorm niet giftig, maar als je het oplost, dan kunnen er zinkionen vrij komen, die juist wél vrij giftig zijn. Er zijn verschillende planten en andere flora die juist goed kunnen leven in een omgeving met veel zink. Een voorbeeld hiervan is het zinkviooltje. In Nederland is het zinkviooltje ook te vinden, namelijk in Limburg.Wit u een zinken dakgoot vervangen dan kunt u terecht bij een van de vele installateurs, op de site waar wij naar linken kunt u direct de kosten bereken voor het vervangen van een zinken goot.


Prijzen 2012
De prijs van zink schommelt flink, dit komt door het vraag en aanbod. Zink wordt verhandeld op de metaalbeurs in Londen, waar ook andere diverse metalen worden verhandeld. Dit zorgt ervoor dat de prijs van de dakgoot erg kan variëren. Het is van belang om te weten hoeveel zink u nodig denkt te hebben om de dakgoot te laten plaatsen of te repareren. Dit hoeft u, mocht u een bedrijf inschakelen veelal niet zelf uit te zoeken. Dit wordt opgemeten en uitgezocht door het bedrijf.

In het jaar 2012 lag op 29 juli de prijs van zink op €1,79 per kilo. Op 17 februari in hetzelfde jaar lag de prijs van zink nog op €1,49 cent per kilo. Hier zit €0,30 verschil in in vijf maanden. Toch is zink, ondanks de grote verscheidenheid in prijs een van de goedkoopste middelen om uw dakgoot van te maken of mee te laten repareren.

Over de Auteur

Geinteresseerd in zinkwerken.

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld

Commentaar

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Jouw naam:


Jouw email:


Commentaar

Type de code over die je hieronder ziet (beveiliging tegen Spam en geautomatiseerde aanmeldingen)

Visual CAPTCHA


Artikel KenwoordenTop Auteurs

gerardkempers
[308 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[112 geplaatste Artikelen] feed
Niels78
[101 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed
Sjoerd de Groen
[73 geplaatste Artikelen] feed
RBOnline
[72 geplaatste Artikelen] feed
bvvught
[66 geplaatste Artikelen] feed
JennyL
[59 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo