Privacy waarborg je met Gadero! - Artikelpost

Privacy waarborg je met Gadero!

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 184 | Aantal woorden: 679 | Datum: | 0 commentaar

Iedereen weet waar jouw grenzen liggen! Van die van je erf, althans. Dat geldt helemaal wanneer je inspiratie put uit onze mogelijkheden om die op je eigen manier aan te geven.

 

Niemand anders dan jij bepaalt bijvoorbeeld hoe hoog deze afbakening moet zijn. En ook het materiaal dat je ervoor gebruikt ligt helemaal bij jezelf. De vormgeving die gewoonweg bij jouw tuin hoort, blijft daardoor volledig intact. In het ruime aanbod van Gadero kies je voor verschillende opties die op een vlak van zowel esthetiek als duurzaamheid helemaal aan jouw wensen en eisen voldoen. Lees onderstaande voorbeelden voor meer inspiratie en kies de omheining die bij je past!

Tuinhekken en -deuren

Natuurlijk kun je zelf kiezen hoe je je erfgrens verduidelijkt. Maar hoe hoog of laag deze afscheiding ook wordt, je wilt jezelf en eventuele bezoekers waarschijnlijk wel eenvoudig toegang kunnen verschaffen tot je tuin(pad) met behulp van een poort. Ook deze kan qua afmetingen aan jouw wensen worden aangepast. Bovendien stelt Gadero je in staat om deze constructie zelf in elkaar te op basis van een compleet pakket of juist een eigen ontwerp. Met deze laatste geef je je erfafscheiding natuurlijk wel een persoonlijk tintje!

Beschoeiing

Niet alleen je erf maar ook je vijver kan veel profijt hebben van een omheining. Bijvoorbeeld in de vorm van een slootwal of damwand. Ook hier heb je de keuze om de beschoeiing zelf in elkaar te zetten of voor complete schotten te gaan. Deze zijn dan wel al van handige profielen voorzien waarmee je de onderdelen eenvoudig in elkaar klikt. Wij hebben enkel de beste en meest duurzame houtsoorten voor je op voorraad. Zo verzekeren we je dat je beschoeiing tegen een stootje kan!

Rondhout

Met behulp van zogeheten rondhout kun je je eigen schutting maken. Hamer de cilindervormige kastanje palen zelf de grond in en verbind ze eventueel met ijzerdraad of een ander materiaal. Door zelf de breedte van deze houten onderdelen te kiezen, geef je je omheining een geheel eigen karakter. Kies daarom de perfecte uitvoering bij Gadero!Over de Auteur

Dit artikel gaat over het waarborgen van privacy in je tuin.

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld
Login om te stemmen

Commentaar

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Je hebt geen toestemming om commentaar te geven. Als je inlogt dan mag je misschien wel commentaar toevoegen.

Artikel KenwoordenTop Auteurs

gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
Niels78
[316 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[183 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[126 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed
Sjoerd de Groen
[73 geplaatste Artikelen] feed
RBOnline
[72 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo