FB pix Problemen met senseo, je senseo ontkalken lost het op! - Artikelpost

Problemen met senseo, je senseo ontkalken lost het op!

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 3718 | Aantal woorden: 401 | Datum: | 0 commentaar

Maandagochtend, je bent opgestaan om naar je werk te gaan. Tijd voor een lekker kopje koffie uit je Senseo apparaat, voordat je in de auto stapt. Nadat je de pad in je koffiezetapparaat hebt gedaan en hebt gecontroleerd of er voldoende water in het waterreservoir zit, druk je op het aan-knopje, waarna het Senseo apparaat gaat opwarmen. Je wast even je handen, droogt ze af en draait je om. Het senseo apparaat is klaar met opwarmen. Je zet een kopje op het plateau en drukt op het knopje voor één kopje Senseokoffie. Nadat de koffie doorgestroomd is neem je een eerste slok.

Niet altijd smaakt je koffie even lekker. Je koffie kan heel zout smaken of heel erg bitter. Ook kan het zijn dat je koffie waterig is of dat je Senseo gaat sputteren. Al deze symptomen van je trouwe koffiebeestje kunnen er op wijzen dat je Senseo ontkalkt zou moeten worden. Je Senseo ontkalken kan een boel problemen oplossen. Bovendien wordt door Philips aangeraden éénmaal per drie maanden je Senseo te ontkalken.

Waarom zou je het niet doen? Je koffiezetapparaat gaat per keer achteruit en gaat iedere keer net wat viezer smaken. Je zult versteld staan hoeveel lekkerder je koffie smaakt als je je Senseo ontkalkt hebt.

Heeft u citroensap, HG-ontkalker of schoonmaakazijn in huis? Het wordt niet aanbevolen door Philips, maar in principe kun je met al deze middeltjes je Senseo apparaat doorspoelen en zodoende ontkalken.

Doe een drupje van je schoonmaakmiddel in een vol waterreservoir en druk de knoppen voor één en twee koppen koffie tegelijkertijd enkele seconden in. Uw Senseo apparaat zal dan volledig doorstromen.

Herhaal deze stap nogmaals, om uw Senseo nog even extra goed te ontkalken. Spoel uw Senseo vervolgens driemaal goed door met een vol waterreservoir met alleen maar water, om uw Senseo volledig door te spoelen en te ontdoen van schoonmaakmiddeltjes. Heeft u dit gedaan, dan wordt het tijd om een overheelijk kopje koffie te zetten uit een Senseo die zo goed als nieuw en ontkalkt is... heerlijk!Over de Auteur

Jarenlang koffiedrinker uit een Senseo apparaat en al verschillende keren m'n Senseo apparaat ontkalkt.

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld
Login om te stemmen

Commentaar RSS

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Je hebt geen toestemming om commentaar te geven. Als je inlogt dan mag je misschien wel commentaar toevoegen.
BoekenBoeken

Artikel KenwoordenTop Auteurs

Niels78
[393 geplaatste Artikelen] feed
gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
BrianA
[201 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[186 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[150 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
Admin
[100 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo