Raambekleding voor draai- of kiepraam - Artikelpost

Raambekleding voor draai- of kiepraam

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 147 | Aantal woorden: 400 | Datum: | 0 commentaar

Draai- en kiepramen zijn ideaal in gebruik omdat ze op verschillende manieren geopend kunnen worden. Op deze manier kun je goed ventileren en de luchtstroom zelf regelen. Het is een fijn type raam dat in ons land steeds vaker wordt toegepast. We zien ze vaak in woonkamers, maar ook in slaapkamers en badkamers worden ze steeds vaker gebruikt. Als je op zoek bent naar raambekleding voor draai- en kiepramen, dan is het belangrijk dat je ervoor zorgt dat dit alleen voor het raam zelf is. Kies dus niet voor vitrage of overgordijnen aan een roede maar voor een plisse gordijn kiepraam zonder loshangende koorden dat op het raam zelf is bevestigd.

Plissegordijnen voor draai- of kiepramen

Plissé gordijnen zijn te koop in verschillende kleuren, stoffen en uitvoeringen. Om een plisségordijn voor een kiepraam goed te bevestigen is het mogelijk te kiezen uit verschillende modellen. Het gordijn kan daarbij plat op het raam komen te hangen/liggen of in een frame worden ingespannen. Je kunt het plisse gordijn zelf verstellen met een handgreep of een bedieningsstok en zo de lichtinval en privacy controleren. Semi-transparante gordijnen dempen fel licht, maar geven toch een prettige lichtspreiding. Kies je echter voor een verduisterend plissé gordijn voor het kiepraam, dan wordt al het licht weggenomen en zal de ruimte helemaal donker zijn.

Plisségordijn voor een kiepraam bestellen

Natuurlijk komt het precies. Een plisse gordijn dat op een draai- of kiepraam wordt bevestigd moet gewoon goed op maat zijn. Gelukkig is het mogelijk om dit zelf te doen en daarbij ook te kiezen voor het juiste model gordijn. Een plisse gordijn met een handgreep wordt veel toegepast en is ideaal om fel zonlicht en ongewenste kijkers te weren. Betreft het echter een heel hoog raam, en kun je er niet bij, kies dan voor een plissé gordijn met een bedieningsstok. Lukt het niet om zelf het draai- of kiepraam in te meten, zoek dan even naar een handleiding of vraag om advies bij een professional.

 

Over de Auteur

Bij ons kunt u uw nieuwe maatwerk raambekleding geheel naar eigen wens online samenstellen. Zo zijn onze goedkope plisségordijnen op maat verkrijgbaar in verschillende systemen, stof uitvoeringen en dan ook nog in een groot assortiment gewenste kleuren.

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld
Login om te stemmen

Commentaar

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Je hebt geen toestemming om commentaar te geven. Als je inlogt dan mag je misschien wel commentaar toevoegen.

Artikel KenwoordenTop Auteurs

gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
Niels78
[344 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[186 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[144 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
BrianA
[93 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed
Sjoerd de Groen
[73 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo