Rechte oppervlakken van hout of steen? Wovar helpt je op de been! - Artikelpost

Rechte oppervlakken van hout of steen? Wovar helpt je op de been!

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 185 | Aantal woorden: 418 | Datum: | 0 commentaar

Wat je ook maar van tegels en planken wilt maken, het moet uiteindelijk wel helemaal recht liggen. Dankzij onze uitgebreide selectie aan onderdelen wordt dat geen enkel probleem! Zodra er iets op de grond valt, kan het wegrollen wanneer de bodem enigszins schuin is aangelegd. Ook raak je dan gemakkelijker uit balans. Dit soort problemen voorkom je door je tegel- of vlonder terras waterpas aan te leggen. Hetzelfde geldt natuurlijk voor je keuken- of boekenplank. Maar is dat alles niet gemakkelijker gezegd dan gedaan?

Dat valt reuze mee! Kijk maar eens naar de greep uit ons assortiment die we hebben gedaan om je een beeld te geven van wat Wovar voor je kan betekenen.

Plankdragers

Een plank waar jij decoraties, boeken en/of keukenspullen op kwijt wilt, is niks waard wanneer al wat je erop zet er zo weer vanaf kan tuimelen. Gelukkig maak je jouw constructie volledig waterpas met behulp van onze handige plankdragers! Beide uiteinden van dit handige onderdeel zijn voorzien van schroefgaten, zodat je het ene aan de muur en het andere aan de plank bevestigt. Met een beetje passen en meten heb je het geheel in een mum van tijd volledig recht.

Terrasdragers

Een vlonder mag aan de onderkant niet beschadigd raken en ook de bodem waar deze op komt te staan moet natuurlijk gespaard blijven. Dat kunnen we met Wovar heel gemakkelijk realiseren! Gebruik hiervoor onze kunststof terrasdragers, die eenvoudig in hoogte verstelbaar zijn. Ze hebben bovendien een zeer hoge draagkracht en staan bekend om hun grote duurzaamheid. Dat betekent dat je niet om de zoveel tijd het volledige onderstel van je zelfgebouwde constructie hoeft te vervangen!

Tegeldragers

Een tegeloppervlak op een plat dak aanleggen kan een hele opgave zijn. Vooral als de ondergrond niet waterpas is. Hiervoor heeft Wovar verschillende oplossingen in huis. De eerste is de kunststof tegeldrager, die ongeveer dezelfde functie heeft als bovenstaande terrasdrager. Dan heb je nog de rubberen vierkantjes, die je handig kunt stapelen om zo de hoogte van je tegelvloer te bepalen. Voor je het weet heb jij een pracht van een dakterras aangelegd. Geniet ervan! 

 

Over de Auteur

Lees het artikel van Wovar over verschillende soorten dragers!

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld
Login om te stemmen

Commentaar

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Je hebt geen toestemming om commentaar te geven. Als je inlogt dan mag je misschien wel commentaar toevoegen.

Artikel KenwoordenTop Auteurs

gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
Niels78
[308 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[182 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[126 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed
Sjoerd de Groen
[73 geplaatste Artikelen] feed
RBOnline
[72 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo