Redenen om een huis te kopen in Antwerpen - Artikelpost

Redenen om een huis te kopen in Antwerpen

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 264 | Aantal woorden: 438 | Datum: | 0 commentaar

Een huis kopen in Antwerpen kan om verschillende redenen het overwegen waard zijn! Niet in de laatste plaats vanwege de heerlijke Vlaamse frieten die je hier vindt. Daarbij is Antwerpen vanuit Nederland goed te bereiken. Ideaal, wanneer je in Nederland familie en kennissen hebt wonen die je geregeld wilt kunnen bezoeken. In dit artikel vind je verschillende andere redenen die een huis kopen in Antwerpen interessant maken! Om het kopen van een woning in België zo makkelijk mogelijk te maken, is het verstandig om voor de hulp van een makelaar in Antwerpen, bijvoorbeeld Heylen Vastgoed, te kiezen. Deze kent de markt goed en kan je meer vertellen over het proces rond de aankoop van een woning.

#1: Antwerpen kent een gezellig centrum

Je hoeft je niet snel te vervelen in Antwerpen! Het centrum is ontzettend gezellig, mede door het grote aantal activiteiten wat hier door het jaar heen georganiseerd wordt. Op het moment dat er geen evenement is, struin je door de knusse steegjes en neem je plaats op een van de sfeervolle terrasjes in het centrum. Breng zeker eens een bezoek aan het Rubenshuis, de Onze-Lieve-Vrouwekathedraal en het Museum aan de Stroom. Het zijn populaire plekken in Antwerpen!

#2: perfecte uitvalsbasis voor leuke activiteiten

Eerder las je al dat Antwerpen vanuit Nederland goed te bereiken is. Vanuit Utrecht is het een kleine twee uur rijden naar deze stad. Daarbij ligt Antwerpen praktisch tegen de Nederlandse grens aan bij Bergen op Zoom en Roosendaal. Ook de richting het zuidelijk deel van België vormt Antwerpen de perfecte uitvalsbasis. Breng een bezoek aan Gent, of rijdt richting Brussel.

#3: groot aantal cafés en restaurantjes op de Grote Markt

Misschien wel de beste reden om een huis te kopen in Antwerpen, is de Grote Markt die je in het centrum vindt. De Grote Markt staat bekend om het grote aantal restaurantjes en cafés wat je hier treft. Geniet van de toeristen die zoekend voorbij komen wandelen, geniet van een hapje en een drankje en trek aan het eind van de avond terug naar je eigen huis in de stad.

Overtuigd om te gaan wonen in Antwerpen? Bekijk dan het aanbod woningen bij de grootste vastgoedmakelaar in Antwerpen via deze link.Over de Auteur

Als liefhebber van de stad Antwerpen schrijf ik graag leuke en interessante artikelen over wonen in Antwerpen.

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld
Login om te stemmen

Commentaar

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Je hebt geen toestemming om commentaar te geven. Als je inlogt dan mag je misschien wel commentaar toevoegen.
ComputerComputer

Artikel KenwoordenTop Auteurs

gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
Niels78
[352 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[186 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[147 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
BrianA
[121 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed
Sjoerd de Groen
[73 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo