Reiniging na brandschade - Artikel Post - Artikel Marketing

Reiniging na brandschade

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 107 | Aantal woorden: 384 | Datum: | 0 commentaar

U bent op zoek naar een specialist, nadat er brandschade bij uw bedrijf of huis is ontstaan. Dit wilt u natuurlijk zo professioneel mogelijk gedaan hebben, want niemand zit te wachten op blijvende brandschade bij uw bedrijf of bij u thuis.

Bij SIS Schoonmaak heeft men een professioneel team dat de brandschade zo snel mogelijk kan verwijderen. Men is vooral gespecialiseerd in rookschade, waterschade, en industriële reiniging van uw bedrijf. Na een brand moet de brandschade worden schoongemaakt. De specialisten van SIS Schoonmaak komen kijken naar de inventarisatie en na het contact met de zorgverzekeraar kan men direct aan de slag. Dit om te voorkomen van verdere gevolgschade en oplopende rekeningen.

Het schoonmaakbedrijf heeft speciale diensten, zoals de calamiteiten dienst. Dit team is actief in heel Nederland en heeft veel know-how in kleine, maar ook grote projecten met brandschade. De calamiteiten service kan binnen 1 uur na de alarmering aanwezig zijn. Elke minuut telt na een brand.

Het herstel van de brandschade kan moeilijk zijn, daarom helpt het schoonmaakbedrijf u bij het slopen van niet bruikbare producten en voorkomt verdere schadelijke stoffen die vrij zouden kunnen komen. Alles wordt later nog eens gecontroleerd zodat uw bedrijf zo snel mogelijk weer van start kan gaan. 

Naast het herstel van brandschade is men ook thuis in industriële reiniging, binnen uw productie proces kunnen er bepaalde stoffen vrij komen, men heeft veel ervaring met de reiniging van tanks, leidingen en installaties. U bent er van verzekerd dat alles specialistisch gereinigd wordt, zodat de gezondheid, veiligheid en het milieu niet in gevaar komt.

Specifieke reinigingskennis:

 

  • Water- en dieseltanks
  • Machinekamers
  • Chemicaliën
  • Leidingssystemen
  • Afvoersystemen 

SIS Schoonmaak BV is een bedrijf gevestigd in Nistelrode, maar werken door heel Nederland en heeft echte specialisten in dienst. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met 0412 – 617012 of bezoek hun website www.sisschoonmaak.nl Over de Auteur

Bas van Vught

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld

Commentaar

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Jouw naam:


Jouw email:


Commentaar

Type de code over die je hieronder ziet (beveiliging tegen Spam en geautomatiseerde aanmeldingen)

Visual CAPTCHA


Artikel KenwoordenTop Auteurs

gerardkempers
[391 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
Niels78
[119 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[118 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[111 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[100 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed
Sjoerd de Groen
[73 geplaatste Artikelen] feed
RBOnline
[72 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo