Resultaatgericht schoonmaken is onze werkwijze - Artikel Post - Artikel Marketing

Resultaatgericht schoonmaken is onze werkwijze

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 91 | Aantal woorden: 431 | Datum: | 0 commentaar

 

Wilt u voor uw bedrijf geen standaard aanpak als het gaat om schoonmaken? Dan ben je bij ons schoonmaakbedrijf aan het juiste adres. Wij zorgen ervoor dat de spullen en ruimtes die veel worden gebruikt en dus ook veel worden gezien, goed schoon worden gemaakt. Onze aanpak is resultaatgericht schoonmaken en de schoonmakers die dit doen voelen de verantwoordelijk hiervoor en nemen deze ook op zich. Wij maken schoon, wat schoongemaakt moet worden en niet de punten die op ons lijstje staan. Er zijn namelijk genoeg bureaus, stoelen of andere dingen die op het lijstje staan, maar die helemaal niet vies of iets dergelijks zijn. Deze aanpak hebben wij door de jaren heen weten te integreren in ons  schoonmaakbedrijf. Het is namelijk nodig om een schoonmaakbedrijf te hebben met een andere aanpak, dan die momenteel door veel bedrijven wordt aangehouden.

 

Enquêtes voor meer kwaliteit

Met al onze werkzaamheden willen wij duidelijk en zo transparant mogelijk zijn. Daarom houden wij precies bij wat wij voor werkzaamheden hebben verricht in een soort logboek, zodat u als klant altijd kunt teruglezen wat er is gedaan. Wanneer onze schoonmakers bij u zijn geweest zullen wij vaak een enquête aan u doorsturen met een paar vragen over het geleverde werk. Zo kunnen wij onze diensten nog verder aanscherpen en nog meer kwaliteit leveren aan klanten. U hoeft hier natuurlijk niet aan deel te nemen, maar het zal alleen maar in uw voordeel werken. U krijgt namelijk nog kwalitatief hoger geleverd werk wanneer het nog niet goed genoeg is.

 

Onze werkzaamheden

Naast resultaatgericht schoonmaken hebben wij ook nog andere werkzaamheden die wij voor u kunnen verrichten. Deze bedragen onder andere het onderhouden van vloeren of het reinigen van tapijten. Daarnaast kunt u ook bij ons terecht voor professionele glasbewassing voor het resultaatgericht schoonmaken van de buitenkant van uw pand. Wanneer hier graffiti is gespoten, wil je dit natuurlijk zo snel mogelijk verwijderd hebben. Hiervoor kunt u ons aan de jas trekken.Over de Auteur

Is bekend met deze methode en merkt hiervan de voordelen

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld

Commentaar

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Commentaar


Artikel KenwoordenTop Auteurs

gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
Niels78
[223 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[172 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[124 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed
Sjoerd de Groen
[73 geplaatste Artikelen] feed
RBOnline
[72 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo