Rioolrenovatie - Artikel Post - Artikel Marketing

Rioolrenovatie

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 381 | Aantal woorden: 712 | Datum: | 0 commentaar

Verstoppingen in een riool kunnen verschillende oorzaken hebben. Het kan zijn natuurlijk dat het door vuil of vet komt, maar verstoppingen kunnen ook een andere oorzaak hebben. Hieronder volgt een voorbeeld van een situatie wanneer rioolrenovatie wellicht noodzakelijk is.

Riolering herstellen

Bij de aanleg van rioleringen werd er vroeger gebruik gemaakt van gresbuis en geen pvc. Gresbuis wordt uit klei vervaardigd en is een keramisch materiaal. Gresbuis heeft als probleem dat boomwortels er doorheen kunnen groeien en leidingen raken daardoor verstopt.Hierdoor is het verstandig om tijdig de leidingen te vervangen. Maar het kan natuurlijk zijn dat u al te laat bent en er een verstopping in is gekomen doordat de leiding kapot is.
Als er met rioolrenovatie gestart moet worden is het zaak om precies te weten waar de verstopping of breuk zich bevindt. Om dit uit te zoeken wordt er gebruik gemaakt van detectieapparatuur welke dit op kan sporen. Hierdoor is het mogelijk om het complete leidingen systeem in kaart te brengen zodat eventuele herstelwerkzaamheden precies op de juiste plek worden uitgevoerd. Hierdoor hoeft er niet op willekeurige locaties gegraven of gehakt of gebreekt te worden. Hierdoor blijft het beperkt tot de locaties die er echt toe doen.

Er op tijd bij zijn

Als u een koopwoning heeft dan is het zeker raadzaam om eens een inspectie van de riolering uit te laten voeren. Hierdoor weet u precies of dat er bij uw woning ook gebruik gemaakt is van gresbuis en kunt u uit voorzorg de leidingen laten vervangen door pvc leidingen om zo eventuele verstoppingen voor te blijven. Hierdoor komt u niet op onverwachte momenten met verstoppingen te staan.


Goede rioolreiniging bedrijven kunnen de riool renovatie voor u uitvoeren en zorgen als het werk klaar is er ook voor dat straatwerk weer vakkundig in de oude staat wordt hersteld zodat u zo min mogelijk schade heeft.

 

Over de Auteur

Sanne Vermeulen schrijft over alledaagse zaken. Huis en tuin, lifestyle, online etc. Varierende onderwerpen komen aan bod.

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld

Commentaar

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Jouw naam:


Jouw email:


Commentaar

Type de code over die je hieronder ziet (beveiliging tegen Spam en geautomatiseerde aanmeldingen)

Visual CAPTCHA


Artikel KenwoordenTop Auteurs

gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
Niels78
[197 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[172 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[121 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed
Sjoerd de Groen
[73 geplaatste Artikelen] feed
RBOnline
[72 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo