Riverdale kaarsen voor ieder interieur - Artikel Post - Artikel Marketing

Riverdale kaarsen voor ieder interieur

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 103 | Aantal woorden: 525 | Datum: | 0 commentaar

 

Riverdale kaarsen zijn echte sfeermakers voor in het interieur. De kaarsen hebben verschillende lange branduren en ze zijn van een erg goede kwaliteit. De kaarsen heb je in verschillende kleuren wat leuk te combineren valt. Niet alleen hebben ze verschillende kleuren, maar ook nog eens verschillende maten, vormen en structuren. Door deze verschillende uitvoeringen kun je het interieur stijlvoller en speelser maken.

Geur
Riverdale kaarsen kun je dus aansteken voor de sfeer maar ook zeker voor de geur. De kaarsen van Riverdale hebben 20 soorten verschillende geuren, van bloemetjes geur tot blueberry. Onder de 20 verschillende soorten geuren vallen ook 3 seizoen kaarsen met een kruidige, zoete en kaneel achtige geur.

Kleur
Er zijn 18 verschillende kleuren Riverdale kaarsen. Het is het leukst om verschillende kleuren met elkaar te combineren. Dit zorgt ervoor dat het interieur speels en vrolijker is met meer kleur. De 18 verschillende kleuren kun je verkrijgen van het basic wit tot antiek roze.

Maten en vormen
De kaarsen van Riverdale zijn in verschillende vormen en structuren te verkrijgen. Wil je toch maar één bepaalde kleur kaarsen dan kun je toch nog een speels effect creëren door verschillende vormen en structuren met elkaar te combineren. Met verschillende maten kun je het effect nog groter maken. Je kunt net zo lang spelen met de structuur, vorm en de verschillende maten tot het naar je zin is.

De kaarsen zijn makkelijk te decoreren in het interieur. Plaats de kaarsen op een bijzettafeltje, eettafel, in of op een kast, op de salontafel etc. Je kunt de kaarsen eindeloos decoreren in het interieur. De kaarsen zorgen niet alleen voor een speels effect en stijlvolle uitstraling, maar geven ook nog eens meer sfeer als je ze aansteekt.

Over de Auteur

Het Adres Webshop, is al meer dan 30 jaren gespecialiseerd in alles wat u maar aan bijvoorbeeld meubels en interieur wenst. Ze hebben een winkel van 1500 m² in Oss waar u altijd welkom bent.

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld

Commentaar

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Jouw naam:


Jouw email:


Commentaar

Type de code over die je hieronder ziet (beveiliging tegen Spam en geautomatiseerde aanmeldingen)

Visual CAPTCHA


Artikel KenwoordenTop Auteurs

gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[165 geplaatste Artikelen] feed
Niels78
[140 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[121 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed
Sjoerd de Groen
[73 geplaatste Artikelen] feed
RBOnline
[72 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo