Riverdale lampen - Artikelpost

Riverdale lampen

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 402 | Aantal woorden: 371 | Datum: | 0 commentaar

Riverdale lampen, je hebt ze in allerlei soorten en maten. Houd u bijvoorbeeld meer van een stoere lamp voor boven de keukentafel? Of was u juist op zoek naar een schattig nachtlampje voor naast je bed? Bij Riverdale hebben ze voor iedereen wel iets! Had u graag een sierlijke voet onder uw lamp die in de gang staat, of zocht u juist een strakke voet voor die lamp in de woonkamer? Onder de collectie Riverdale lampen, horen natuurlijk ook de vele kaarsen kandelaars en de leuke lantaarns die ze hebben bij Riverdale.

De kleurentrends van 2017 zijn vooral veel natuurlijke kleuren, zoals donkergroen, grijsblauw, donkerblauw en gecoat zwart. Maar ook de aarde tinten zoals terracotta, goud, framboos en diepgrond zijn helemaal in in 2017. Hier hebben ze bij Riverdale natuurlijk hun collectie op aangepast. Je ziet dit jaar dan ook erg veel blauwe lantaarns en windlichten in hun collectie. Voor de lampenkappen binnen ga je toch wel eerder naar de aardetinten toe. Ze hebben bijvoorbeeld enorm veel bruine lampenkappen, ook voor een strakke gouden lampvoet ben je bij Riverdale aan het juiste adres.

Riverdale lampen als ultiem accessoire

Lampen zijn de laatste tijd niet alleen meer ‘gewoon voor het licht’ maar ze worden voortaan vaak gezien als een echt accessoires en soms zelfs als een echte eyecatcher.

Mensen vinden het dan ook steeds belangrijker worden hoe hun lamp eruit ziet, of ie bij het interieur past etc. daarom is het erg belangrijk om een lamp zorgvuldig uit te kiezen. Mensen zoeken naar de juiste prijs-kwaliteitverhouding. Daar zijn de Riverdale lampen perfect voor, ze hebben een erg goede kwaliteit en ook een mooie prijs!

 

Dus bent u op zoek naar die ene stoere lamp voor boven de tafel, of wilde u uw woonkamer mee laten gaan in de laatste woontrends? Neem dan zeker even een kijkje in onze collectie Riverdale lampen!Over de Auteur

Huis en tuin inrichtingen

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld
Login om te stemmen

Commentaar

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Je hebt geen toestemming om commentaar te geven. Als je inlogt dan mag je misschien wel commentaar toevoegen.

Artikel KenwoordenTop Auteurs

gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
Niels78
[306 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[182 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[126 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed
Sjoerd de Groen
[73 geplaatste Artikelen] feed
RBOnline
[72 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo