Rode wijnglazen en kristalglas - Artikelpost

Rode wijnglazen en kristalglas

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 456 | Aantal woorden: 559 | Datum: | 0 commentaar

 

Vaak kom je in webshops en winkels gewone rode wijnglazen tegen, maar ook glazen gemaakt uit kristalglas. Vaak beseffen we eigenlijk niet goed wat nu het voordeel is van een kirstalglas. Speciaal voor jouw hebben we de voordelen op een rijtje gezet. Je weet zo precies waarom je wel of niet zou kiezen voor kristalglas.
Chique uitstraling.

Eén van de reden dat we kiezen voor rode wijnglazen van kristalglas is de uitstraling. Een glas gemaakt uit echt kristal is een stuk duurder dan een gewoon glas. Dit is terug te zien in de blinkende verschijning van het glas. Het glas blijft schitteren zelfs in de vaatwasser ondanks dat dit wel wordt afgeraden. In de meeste webshops verkopen ze overigens wel kristalglas dat vaatwasser bestendig is. Mocht je wat water in de rode wijnglazen doen dan kan je de glazen zelfs laten zingen. Het is een leuke test als je wilt weten of je echt te maken hebt met kristalglas.

 

Bohemisch kristalglas

 

Wil je geen € 80 per glas betalen en toch genieten van echte kristallen wijnglazen? Wij raden je aan om rode wijnglazen van Bohemisch kristal te nemen. Bohemisch kristal is al jaren een kwaliteitsmerk alleen wordt amper in Nederland verkocht. Toch is het merk net zo prachtig als kristalglas uit Zwitserland. Je hebt al een set glazen vanaf € 30 met certificaat dat je officieel kristalglas uit de Bohemen hebt. Rode wijnglazen van echt kristal hoeft dus niet altijd de hoofdprijs te kosten. Dit is natuurlijk al een reden om te kiezen voor Bohemisch kristalglas.

 

Een betere smaak met rode wijnglazen uit kristal.

 

Je zou kunnen denken dat dit natuurlijk tussen je oren zit, maar dit is absoluut niet zo. Als je een normaal glas hebt dan kan de omgeving van invloed zijn op de smaak. De stofjes die in de omgeving rond dwarrelen dringen gewoon door het glas heen in je wijn. Neem je rode wijnglazen van echt kristalglas dan is dit onmogelijk, waardoor je wijn veel voller van smaak is en je echt de smaak krijgt die de wijnmaker bedoelt heeft.

 

 

 

Over de Auteur

Melissa is een liefhebber van koken en alles wat er bij gezelligheid komt kijken. Een glaasje rode wijn is natuurlijk nooit weg en ook hier wordt regelmatig over geschreven op Artikelpost.

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld
Login om te stemmen

Commentaar

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Je hebt geen toestemming om commentaar te geven. Als je inlogt dan mag je misschien wel commentaar toevoegen.

Artikel KenwoordenTop Auteurs

gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
Niels78
[329 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[184 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[143 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed
Sjoerd de Groen
[73 geplaatste Artikelen] feed
RBOnline
[72 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo