Rolluiken voor uw dakraam - Artikelpost

Rolluiken voor uw dakraam

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 471 | Aantal woorden: 429 | Datum: | 0 commentaar

Tegenwoordig is het niet alleen mogelijk om uw ramen te voorzien van rolluiken maar ook uw dakramen. De zolder wordt in veel gezinnen en woningen gebruikt als extra slaap-, studeer-, of speelkamer. De extra ruimte is vaak hard nodig en de zolder biedt een goede uitkomst aan al die ruimte te kort. De zolder is daar in tegen wel een koude en donkere plek. Bij een renovatie van de zolder wordt hier dan ook vaak een radiator geplaatst en een dakraam. Het dakraam zorgt voor extra licht, warmte en koele lucht. Wordt het nacht, dan wilt u wel absolute verduistering. Dat krijgt u met rolluiken op uw dakraam.

Bedieningen

De rolluiken zijn met verschillende bedieningen te verkrijgen. De bedieningen hebben daarin tegen wel hun eigen prijskaartje. U heeft keuze uit een handmatige of een elektrische bediening voor uw rolluiken. U heeft keuze uit twee vormen van handmatige bediening, een draaistang of een tuimelluik. Hiermee laat u het luik zakken of maakt u het luik open. U heeft echter ook keuze uit een elektrische bediening. Deze bediening komt met een draaiknop of aan afstandsbediening. Met de draaiknop laat u gemakkelijk het luik openen en zakken. De afstandsbediening maakt het allemaal nog een stuk gemakkelijker. Deze geeft u de mogelijkheid om vanaf uw bed of stoel de luiken te zakken of openen.

Verschillende merken

Er zijn verschillende merken die rolluiken aanbieden op uw dakraam. Deze merken gaan vaak alleen gepaard met een dakraam van het zelfde merk. De rolluiken van Velux passen alleen op een Velux dakraam. Bestaat er echter geen rolluik van het merk dakraam dat u heeft? Dan is er de Roma Werso voor u. Dit rolluik past op nagenoeg elk merk dakraam dat er is.

Prijzen

De prijzen voor een rolluik op uw dakraam lopen nogal uiteen. Dit komt door de verschillende bedieningen. De prijzen voor een handmatige bediening op uw rolluik beginnen rond de €390,-. Dan hebt u ook nog keuze uit een elektrische bediening, dan beginnen de prijzen rond de €420,-. Het merk speelt ook nog een rol in de prijs. Bent u benieuwd naar exacte prijzen, gaat u dan naar een rolluiken expert.

 

Bron: Rolluiken-Expert AmsterdamOver de Auteur

Henk Vermeulen, hoofd Marketing bij Rolluiken Expert.

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld
Login om te stemmen

Commentaar

Geen commentaar geplaatst. Commentaar gesloten.
ComputerComputer

Artikel KenwoordenTop Auteurs

gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
Niels78
[354 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[186 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[147 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
BrianA
[122 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed
Sjoerd de Groen
[73 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo