FB pix Ruimer wonen zonder te verhuizen - Artikelpost

Ruimer wonen zonder te verhuizen

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 998 | Aantal woorden: 439 | Datum: | 0 commentaar

Er zijn veel redenen te bedenken waarom u ruimer zou willen wonen. Het krijgen van kinderen en thuis willen werken zijn daar twee heel bekende voorbeelden van. Ruimer wonen hoeft echter niet altijd te betekenen dat u moet verhuizen. Ook binnen uw eigen woning is er vaak meer ruimte te creëren door het bouwen van een serre, een opbouw, een aanbouw of een dakkapel. Onze aannemers in Roermond helpen u hier graag mee.

Er wordt van aanbouw gesproken als er een gevel wordt doorbroken. In de meeste gevallen wordt er in de nieuwe ruimte ook een verwarming aangelegd. Wanneer de woning wordt uitgebreid middels het bouwen van een serre zal de huidige gevel intact blijven. Een serre bestaat voornamelijk uit glas en daar wordt in de meeste gevallen geen verwarming in geplaatst. Voor wat betreft de eisen aan de omgevingsvergunning, de fundering en de isolatie zijn er ook verschillen tussen het bouwen van een serre en een aanbouw.

Verbouwen in de hoogte

Als het niet in de breedte kan, dan moet het maar in de hoogte. Wanneer u één of meer kamers wilt toevoegen aan uw woning, zonder dat u de ruimte heeft om in de breedte uit te bouwen is een dakopbouw de oplossing. Een dakopbouw zorgt voor een extra etage op uw woning, en kan dus voor veel extra woonoppervlakte zorgen. Er zijn verschillende mogelijkheden voor dakopbouw. Bij opbouw op een plat dak krijgt u hele extra verdieping. Bij een dakopbouw met een verlegde nok wordt de nok aan één kant verhoogd en bij een dakopbouw met een gehele nokverhoging wordt de woning aan beide kanten van de nok verhoogd.

Er is nog een kleinschaligere mogelijkheid om uw leefruimte te vergroten, zonder te verhuizen of een nieuw woning te bouwen. Dit kan namelijk door het plaatsen van een dakkapel. Met een dakkapel tovert u een donkere zolder om in een prachtige, lichte werkkamer.

Al deze mogelijkheden kunnen zorgen voor meer leefruimte en woonplezier. Bovendien zijn investeringen in uw woning duurzame investeringen, aangezien de waarde van uw huis aanzienlijk kunnen verhogen. Dan moet het natuurlijk wel op een goede en nette manier gebeuren. Daar helpen wij u graag bij.

 

 Over de Auteur

Wij zijn een aannemersbedrijf uit Roermond, dat voor de mensen klaar staat!

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld
Login om te stemmen

Commentaar RSS

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Je hebt geen toestemming om commentaar te geven. Als je inlogt dan mag je misschien wel commentaar toevoegen.
BoekenBoeken

Artikel KenwoordenTop Auteurs

Niels78
[393 geplaatste Artikelen] feed
gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
BrianA
[206 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[186 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[150 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
Admin
[104 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo