Schade na lekkage - Artikelpost

Schade na lekkage

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 460 | Aantal woorden: 381 | Datum: | 0 commentaar

Op het moment dat u een lekkage heeft is dat altijd vervelend. Soms valt de schade van een lek mee, maar in andere gevallen kan het voor grote overlast zorgen. Om de schade van de lekkage te beperken kunt u het best zo snel mogelijk actie ondernemen. Met lekdetectie kan een lekkage precies worden opgespoord waardoor er weinig hak en breekwerk bij komt kijken. Wanneer een loodgieter de lekkage verhelpt zonder de speciale apparatuur komt het vaak voor dat er een stukadoor aan te pas moet komen om schade aan een muur of plafond te repareren. De waterschade aan uw muur of plafond kan verschillende oorzaken hebben. Zo kan een leiding of afvoer zijn gaan lekken, er kan een lek in het dak zijn ontstaan of de neerslag heeft voor waterschade gezorgd.

Waterschade zorgt voor vieze plekken, vlekken en kringen op uw muur of plafond. In eerste instantie moeten alle ruimtes in huis watervrij worden gemaakt en worden gedroogd. Dit voorkomt schimmelplekken op uw wanden en plafonds. Afhankelijk van of uw lekdetectie heeft ingeschakeld kan deze schade snel worden verholpen door een stukadoor. Deze kan professioneel en vakkundig de waterschade aan uw muur verhelpen.

Heeft u last van een lekkage en weet u niet precies waar die vandaag komt? Schakel dan lekdetectie in om zoveel mogelijk schade aan uw woning te voorkomen. Lekdetectie is echter wel een prijzige handeling. In sommige gevallen is het dan ook beter of goedkoper om een loodgieter zonder lekdetectie in te schakelen. Hierbij komt meer hak- en breekwerk kijken, maar soms is het inschakelen van een loodgieter en stukadoor goedkoper. Na lekdetectie zal er namelijk ook altijd wel iets reparatiewerkzaamheden moeten worden uitgevoerd. In sommige gevallen kunt u ervoor kiezen om de reparatie zelf uit te voeren, zoals het stuken van een muur.

 

Heeft u last van een lekkage en woont u in de regio Den Haag? Neem dan contact op met een lekdetectie via denhaaglekdetectie.nl.

Over de Auteur

Monique van Ven

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld
Login om te stemmen

Commentaar

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Je hebt geen toestemming om commentaar te geven. Als je inlogt dan mag je misschien wel commentaar toevoegen.

Artikel KenwoordenTop Auteurs

gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
Niels78
[304 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[182 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[126 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed
Sjoerd de Groen
[73 geplaatste Artikelen] feed
RBOnline
[72 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo