Schilder als een schilder! - Artikelpost

Schilder als een schilder!

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 386 | Aantal woorden: 417 | Datum: | 0 commentaar

Schilder als een schilder!

Schilder als een schilder! Het is makkelijker dan u denkt, het is alleen zaak om een aantal dingen goed te onthouden en toe te passen! Wilt u nou niet schilderen als een schilder, maar een schilder laten schilderen? Dan kan onze schilder in Sittard u misschien helpen. Hieronder zal ik alle tips uiteenzetten die schilders mij hebben verteld over de loop der jaren, voor de ervaren thuisschilder zullen ze vrij bekend zijn. Maar voor de beginnende schilder, die net komt kijken in het zelf schilderen van zijn huis, zijn dit hele handige tips die echt verschil kunnen maken!

Schildertips van een professional

Ten eerste is het belangrijk om te zorgen dat de ondergrond voor het schilderen stofvrij is, anders hecht de verf niet goed! U kunt hiervoor een kleefdoek gebruiken. Ook tijdens het verven is het belangrijk om uw verf zoveel mogelijk stofvrij te houden, vieze verf betekent een vieze muur! Let bij het openen van het blik niet alleen op de stof, maar ook of u hem gelijkmatig openmaakt. Dan kunt u de deksel er weer op doen als u klaar bent.

Is de verf eenmaal open, dan kunt u hem verdunnen met een paar eetlepels water en roer altijd goed met een roerstaaf!

 

Voordat u begint met schilderen is het belangrijk om altijd alles af te plakken met tape wat u niet wilt raken. Verft u een raam? Laat dan een millimeter van het raam onbedekt zodat daar ook verf overheen komt, dat beschermt de ruit tegen aanslag en dergelijke. Een kwast inverven is ook belangrijk, begin met onopvallende stukjes! Zwakkere haren worden dan afgescheurd en die blijven dan niet plakken op plekken waar u ze elke dag ziet.
Het belangrijkste is om hout altijd even te schuren van tevoren, ook al voelt het al glad aan. Op die manier wordt het oppervlak wat ruwer en hecht de verf beter. Met al deze tips kunt u goed beginnen met verven. Ziet u het nog niet zitten, neem dan contact op met onze binnenschilder in Sittard

Over de Auteur

Veel mensen hebben niet alle tips bij de hand die nodig zijn om basale trucs in huis uit te voeren. Die probeer ik te verzamelen en dan in korte stukjes te verspreiden.

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld
Login om te stemmen

Commentaar

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Je hebt geen toestemming om commentaar te geven. Als je inlogt dan mag je misschien wel commentaar toevoegen.

Artikel KenwoordenTop Auteurs

gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
Niels78
[316 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[184 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[126 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed
Sjoerd de Groen
[73 geplaatste Artikelen] feed
RBOnline
[72 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo