Glaszetten door proffesionele schilder - Artikel Post - Artikel Marketing

Glaszetten door proffesionele schilder

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: BertvanKruistum1
Gezien: 153 | Aantal woorden: 534 | Datum: Thu, 11 May 2017 | 0 commentaar

Schildersbedrijf Bert van Kruistum is naast erkend schilder ook vakkundig glaszetter in Veenendaal en omstreken. Dat betekent dat het bedrijf niet alleen expert is op het gebied van binnen- en buitenschilderwerk, maar ook expert in glaszetten. Een ideale combinatie, waarbij zowel rekening met het glas, als met de kozijnen wordt gehouden. 
Combineren kennis en expertise

'Niemand wil bladderend schilderwerk of lekkende isolatieruiten.' Aldus Bart van schildersbedrijf Bert van Kruistum. 'Met onze kennis van schilderwerk adviseren wij op de juiste manier over glaszetten. Wij leveren kwaliteitsschilderwerk en goed functionerende kitnaden.' Glaszetten vraagt om kennis en ervaring. Het is een uniek vak waar veel zorgvuldigheid bij komt kijken. 'Onze ervaren glaszetters zijn vakmannen die verstand hebben van alle soorten glas. Naast kennis en ervaring, zijn onze vakmannen zeer zorgvuldig wanneer het gaat om uw schilderwerk en het geven van goed advies.'  

Glaszetter

Glasservice van het begin tot het eind

De juiste keuze van glas gaat vandaag de dag veel verder dan alleen de keuze tussen enkel of dubbel glas. Zo is het goed om bijvoorbeeld HR++ of HR+++ isolatieglas te plaatsen om te besparen op de energiekosten. Ook zijn er verschillende soorten veiligheidsglas en geluidswerend glas. Extra interressant wordt het wanneer we aan de slag gaan met monumentale panden, zij vereisen een specifieke aanpak. Glas in lood in monumentale panden dragen bij aan de uistraling van het pand, die moet behouden worden. 'Wij hebben de specialistische kennis waarme wij het ontwerp tot productie kunnen verzorgen. Wij voeren dus ook reparaties of restauraties uit bij bestaande glas-in-lood ramen'  vertelt Bart. ' Zo hopen we onze klanten te voorzien in al hun wensen op het gebied van schilder- en glaswerk'.  

 

Dertig jaar een familiebedrijf

Schildersbedrijf Bert van Kruistum startte in 1989. Ondertussen staat het bedrijf al bijna dertig jaar bekend in de regio Veenendaal. Onder de leiding van Bert van Kruistum ontwikkelde het bedrijf zich in vakmanschap, kwaliteit en klantvriendelijkheid. Vandaag de dag hebben zoon Bart en dochter Ellen van Kruistum de leiding.  


 

Over de Auteur

Schildersbedrijf Bert van Kruistum is een écht familiebedrijf, waarbij vakmanschap, kwaliteit en klantvriendelijkheid de belangrijkste pijlers zijn. Omdat glas zetten vraagt om zorgvuldigheid gebaseerd op kennis en ervaring hebben wij vakkundige glaszetters in dienst.

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld

Commentaar

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Jouw naam:


Jouw email:


Commentaar

Type de code over die je hieronder ziet (beveiliging tegen Spam en geautomatiseerde aanmeldingen)

Visual CAPTCHA


Artikel KenwoordenTop Auteurs

gerardkempers
[379 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[115 geplaatste Artikelen] feed
Niels78
[109 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed
Sjoerd de Groen
[73 geplaatste Artikelen] feed
RBOnline
[72 geplaatste Artikelen] feed
bvvught
[66 geplaatste Artikelen] feed
JennyL
[59 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo