Schilders en hun verf - Artikel Post - Artikel Marketing

Schilders en hun verf

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 379 | Aantal woorden: 407 | Datum: | 0 commentaar

Schilders en hun verschillende soorten verf.

Schilders inschakelen is iets wat iedereen wel eens in zijn leven moet doen, voor een kleine binnenmuur tot een grote gevel. In dit artikel zal ik wat vertellen over een aantal verfsoorten. Dan kunt een beetje mee praten als de schilder u verteld welke verf hij gaat gebruiken en als hij het niet verteld dan kunt u ernaar vragen!

Binnenschilderwerk

Voor het binnen schilder werk kunt u een binnenschilder inschakelen! Over het algemeen word er voor schilderwerk binnen een op water gebaseerde acrylverf gebruikt. Voor kozijnen, deuren, kastjes en dat soort dingen kunt een lakverf gebruiken. Deze kan hoog-, middel- of laagglans zijn. Hoe meer glans, hoe duurder de verf. Voor muren en plafonds gebruikt men vaak latexverf. Deze is verkrijgbaar in alle soorten en maten! Bijvoorbeeld vinyllatex, die is geschikt voor de badkamer omdat het waterafstotend is.

Buitenschilderwerk

Voor een buitenschilder gelden weer andere verfsoorten! Een voorbeeld is witkalk. Dit is gewoon kalk vermengd met water, dit wordt met name gebruikt voor grove  bedekking van bijvoorbeeld uw schuur of tuinhuisje! Vroeger werd dit ook gebruikt voor plafonds. Voor normaal buitenschilderwerk wordt vooral alkydverf gebruikt.

Andere soorten verf

 

Wat dacht u van decoratieve verf? Dit is verf die bijvoorbeeld magnetisch is, of eentje waar je op kunt schrijven met krijt. Vloerverf is een verf die gebruikt wordt voor vloeren en trappen, deze is heel hard en krasvrij omdat erover wordt gelopen. Structuurverf is een verf voor binnen, waarmee er van die korreltjes bij komen. Hoe korreliger de verf, hoe meer structuur uw muur heeft! Dit is uiteraard een keuze die u zelf kan maken, gebaseerd op uw eigen voorkeuren. Nu u wat meer weet over de verfsoorten, kunt u een nieuwe schilder zelfverzekerd tegemoet treden! Dus aarzel niet en neem snel contact op met een schilder om uw muren weer eens goed onder handen te nemen! Over de Auteur

Door middel van korte artikelen over huis tuin en keuken dingen probeer ik mensen wat bij te brengen! Neem snel contact op met de schilder voor specialistisch advies. 

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld

Commentaar

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Jouw naam:


Jouw email:


Commentaar

Type de code over die je hieronder ziet (beveiliging tegen Spam en geautomatiseerde aanmeldingen)

Visual CAPTCHA


Artikel KenwoordenTop Auteurs

gerardkempers
[391 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
Niels78
[119 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[118 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[111 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[100 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed
Sjoerd de Groen
[73 geplaatste Artikelen] feed
RBOnline
[72 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo