FB pix Schoolbordverf in kleuren - Artikelpost

Schoolbordverf in kleuren

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 1268 | Aantal woorden: 386 | Datum: | 0 commentaar

Schoolbordverf

Schoolbordverf in kleuren kopen is al lange tijd geen probleem meer. Wie de bouwmarkt bezoekt kan schoolbordverf in de gewenste kleur laten mengen. Er is echter wel een nadeel die hier aan kleeft. Vooral als je op zoek bent naar schoolbordverf in verschillende kleuren. Schoolbordverf is dan alleen te krijgen in halve liters. Wie meerdere kleuren wil kopen, is dan al snel heel wat geld kwijt. Het is tegenwoordig weer helemaal trendy. Zelf een schoolbord maken voor in de keuken, de woonkamer of de kinderkamer. Vaak in combinatie met magneetverf, is het leuk om zelf een gedecoreerd en vrolijk bord te maken dat precies in het interieur past. En persoonlijk is! Vaak kiest de creatieve klusser dan graag voor verschillende kleuren. Een vrolijk schoolbord wordt soms zelfs een echte muurtekening, waarbij de kinderen zich op kunnen vermaken met schoolkrijt. Wie dat wil maken wordt vaak afgeschrikt door de prijs van de halve liters verf. Zeker als je meerdere kleuren wilt gebruiken, wordt het vaak al snel een aanslag op het budget.

Schoolbordverf in kleine potjes?

We vonden een mooie oplossing voor dit bekende probleem. In de webshop van MagneetverfKopen.nl kwamen we kleine potjes schoolbordverf tegen. De gunstige maat van 250 cc. en grote keuze in kleuren maken het mogelijk om toch aan de slag te gaan. De kleurkeuze is groot, van limegroen en turquoise tot zelfs grijs of bruin. De prijs is onder de tien euro en veel goedkoper dan de halve liters mengkleuren bij de bouwmarkt. Een prima keuze voor de creatieveling onder ons. Op Pinterest zijn veel voorbeelden te vinden van mensen die een eigen school'bord' op de muur hebben ontworpen. Kinderen vinden dat natuurlijk geweldig! Wie wil dat nou niet; een prachtig getekend huisje of ander aansprekende tekening op de eigen muur. Waar ook nog eens op getekend kan worden! Het is de droom van ieder kind. En nu we weten dat de schoolbordverf gemakkelijk te krijgen is in handzame maat, wat houdt je dan nog tegen..?Over de Auteur

De Trendzetters houden alle trends op het gebied van verf en wonen scherp in de gaten, adviseren als verfspecialisten en hebben een eigen verfwebshop voor speciale verven. Op verschillende website geven de specialisten het publiek gratis advies.

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld
Login om te stemmen

Commentaar RSS

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Je hebt geen toestemming om commentaar te geven. Als je inlogt dan mag je misschien wel commentaar toevoegen.
BoekenBoeken

Artikel KenwoordenTop Auteurs

Niels78
[393 geplaatste Artikelen] feed
gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
BrianA
[206 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[186 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[150 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
Admin
[104 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo