Schoonmaken bureaustoelen - Artikelpost

Schoonmaken bureaustoelen

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 265 | Aantal woorden: 447 | Datum: | 0 commentaar

Hoeveel mensen maken hun bureaustoelen schoon? Dit lijkt misschien een vreemde vraag, maar dat is het niet. We maken namelijk vrijwel alles schoon. Dit gaat van kleding tot je vuile vaat en van je beddengoed tot je eigen lichaam. Maar bij het schoonmaken van je stoel gaan bij veel mensen plotseling de ogen fronsen. De stoelen die je aanschaft voor je huis of bedrijf zijn al schoon en worden toch niet heel vies? Toch heeft het veel nut om je stoelen regelmatig schoon te maken.

Waarom?

Meubels kunnen een oorzaak zijn voor het dalen van productiviteit. Dit lijkt misschien een vreemde uitspraak, maar dit is zeker niet onwaar. Je zit namelijk nooit alleen op je bureaustoel. De bekleding zit namelijk vol met huisstofmijten. Dus een bureaustoel is minder ‘veilig’ dan dat het lijkt. Met deze en vele andere bacteriën op je stoel, is het schoonmaken ervan zeker niet overbodig. Dit vuil is niet zichtbaar, maar wel erg sterk. Ze kunnen je zelfs ziek maken. En je bent een stuk minder productief bij ziekte. Het is dus erg handig om je bureaustoel met enige regelmaat goed te laten reinigen. 

Hoe wordt het schoongemaakt?

Het goed reinigen van je bureaustoel kun je helaas niet zelf doen. Je kunt dit het beste laten doen door professionals. Deze hebben speciale apparatuur, zoals een diepreinigingsmachine, waarmee ze de bureaustoelen kunnen bewerken. Met de genoemde machine kunnen ze een speciale vloeistof in de bekleding van je bureaustoel spuiten. Deze vloeistof zorgt ervoor dat er geen vuil meer in de bekleding zit. Vervolgens zuigen ze de vloeistof onder hoge druk weer uit je stoel. Dan moet je stoel nog drie uur drogen, voordat je hem weer in het bedrijfsproces kunt gebruiken. Dit kan de productiviteit beperken. Sommige bedrijven denken mee en kunnen je helpen buiten werktijden. Dit zorgt ervoor dat er geen stillegging is van de productiviteit.

Andere stoelen

De schoonmaak van stoelen geldt natuurlijk niet alleen voor bureaustoelen. Het schoonmaken van stoelen is natuurlijk voor elke stoel goed. Bacteriën beperken zich natuurlijk alleen niet tot het kantoor. Ze komen op veel verschillende plekken. Van je auto tot kantine stoelen tot je bank in huis. Ze zitten echt overal. Ook hier is het schoonmaken ervan een erg goede optie.
Over de Auteur

Daan Gielen publiceert artikelen over marketing, wonen en gezondheid

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld
Login om te stemmen

Commentaar

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Je hebt geen toestemming om commentaar te geven. Als je inlogt dan mag je misschien wel commentaar toevoegen.
ComputerComputer

Artikel KenwoordenTop Auteurs

gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
Niels78
[347 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[186 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[144 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
BrianA
[106 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed
Sjoerd de Groen
[73 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo