FB pix Schuifpui reparatie - Artikelpost

Schuifpui reparatie

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 1148 | Aantal woorden: 689 | Datum: | 0 commentaar

Heeft u weleens problemen met uw schuifpui gehad? Een schuifpui reparatie kan deze problemen in veel gevallen verhelpen.

Velen hebben de problemen met een schuifpui weleens meegemaakt. De schuifpui loop niet meer soepel, is versleten of er is schade aan de pui. Het repareren van een schuifpui zorgt er weer voor dat uw schuifpui niet meer zwaar opent en/of sluit.

Zelf uw schuifpui repararen?

Het stroef lopen van een schuifpui komt vaak door versleten en/of verouderde wieltjes. Deze wieltjes dienen vernieuwd te worden. Maar hoe vernieuwd u deze wieltjes? Of dit mogelijk is en hoe dit kan is afhankelijk van de type pui. In veel schuifpuien is het mogelijk om deze gemakkelijk te vervangen. Er hoeft dan verder weinig tot niets te gebeuren aan de constructie. Deze moet alleen iets ‘opgetild’ worden. Hierna kunnen de wielen worden verwisseld.
Mocht het echter niet mogelijk zijn om de pui gemakkelijk te lichten, dan kunt u de reparatie / vervanging misschien beter door een specialist laten uitvoeren.

Problemen met het beslag?

Is er iets mis met het slot van uw schuifpui? Dan ligt de oorzaak vaak bij het beslag. Zonder regelmatig onderhoud of het verkeerd afstellen van het beslag kan het zo zijn dat het slot niet meer goed functioneerd. In deze gevallen kan het huidige beslag nog worden gered door het beslag goed af te stellen en/of te smeren. Mocht het beslag verouderd en versleten zijn, moet er worden gekeken naar een eventuele vernieuwing van het beslag. In deze gevallen is het beslag helaas niet meer te redden en kan een specialist dit voor u vervangen en goed afstellen.

Lekkage van de schuifpui

Helaas kan het ook voorkomen dat na enkele jaren er lekkage plaatsvindt aan uw schuifpui. In bepaalde gevallen is schade aan de pui de oorzaak. Ook kan een lekke ruit de boosdoener zijn. De ruit zal dan vervangen moeten worden. Het vervangen van glas is een secuur werk en het glas is redelijk zwaar. Hierom is het niet verstandig voor de meeste mensen om dit zelf uit te voeren. Het glas en de plaatsing hiervan valt tevens niet meer onder de garantie als u het zelf plaatst! Denk bij het vervangen van het glas wel gelijk aan goed isolerend glas. HR++ dubbel glas is tegenwoordig het meest geplaatste isolerende glas!

Over de Auteur

Alhra Online levert en plaatst vrijwel alle soorten glas en kozijnen in de regio Zuid-Holland. Hiernaast levert de Service afdeling montagecapaciteit en verrichten zij onderhoud en reparatie aan kozijnen. Hieronder valt dus ook schuifpui reparatie. Het repareren van schuifpuien is inmiddels uitgegroeid tot een echte specialiteit van Alhra Services.

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld
Login om te stemmen

Commentaar RSS

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Je hebt geen toestemming om commentaar te geven. Als je inlogt dan mag je misschien wel commentaar toevoegen.
BoekenBoeken

Happy Goods Horloge Gereedschap - Horloge Reparatie Set - 154 Delig - Horlogeband Inkorter - 0 tot 55 mm - Horloge Opener - Horloge Schroevendraaierset - Gereedschapsset
Happy Goods Horloge Gereedschap - Horloge Reparatie Set - 154 Delig - Horlogeband Inkorter - 0 tot 55 mm - Horloge Opener - Horloge Schroevendraaierset - Gereedschapsset

€ 24,99
Toon product

Marker Set - Meubel Reparatie Stiften - 6 stiften - 6 krijtjes
Marker Set - Meubel Reparatie Stiften - 6 stiften - 6 krijtjes

€ 8,22
Toon product

Scharnier Reparatie Plaat / Platen / Set - Inclusief 12 Schroeven - 2 Stuks - Keukenkastje - Reparatieplaat
Scharnier Reparatie Plaat / Platen / Set - Inclusief 12 Schroeven - 2 Stuks - Keukenkastje - Reparatieplaat

€ 5,00
Toon product

Artikel KenwoordenTop Auteurs

Niels78
[393 geplaatste Artikelen] feed
gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
BrianA
[197 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[186 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[150 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
Admin
[88 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo