Schutting, vlonder of tuinhuis bouwen? Snel naar Gadero! - Artikelpost

Schutting, vlonder of tuinhuis bouwen? Snel naar Gadero!

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 136 | Aantal woorden: 715 | Datum: | 0 commentaar

Voor iedere constructie vind je bij ons de meest geschikte basismaterialen. Een duurzaam geheel begint dan ook met een kijkje in ons uitgebreide online assortiment!

Het weer zit vaak niet mee. Zeg maar ‘vaak niet’ als je in Nederland woont! Daarom wil je er graag zeker van zijn dat je lang van je zelfgebouwde houten constructie kunt blijven genieten. Met de vele kwaliteitsmerken die Gadero in haar brede aanbod heeft opgenomen, zou dat geen probleem moeten zijn. Bij ons wordt de basis altijd uitgebouwd tot een schitterend geheel dat perfect bij de rest van je tuin past! Kijk daarom goed wat wij voor jouw bouwplannen kunnen betekenen.

Platowood

Regen, wind, felle zon en koude sneeuw. Dat zijn onderdelen van de weersomstandigheden waar je in Nederland mee te maken zult krijgen. Maar die zullen een constructie die is opgebouwd uit onderdelen van Platowood niet klein kunnen krijgen! Dit gerenommeerde bedrijf uit Arnhem gebruikt stoom onder hoge druk om planken duurzamer mee te maken. En wanneer je deze gebruikt om zelf je tuinhuis of schutting mee te bouwen, zul je merken dat het resultaat er altijd mag wezen!

Megawood

Ken je de uitspraak ‘vaste grond onder je voeten hebben’? Dat is het dagelijkse brood van Megawood uit Duitsland! Deze marktleider op het gebied van composiet planken weet namelijk keer op keer de hoogste kwaliteit basismaterialen af te leveren voor een stevige vlonder. Bovendien heb je bij Gadero een ruime keuze uit planken in zeer uiteenlopende vormen, kleuren en maten. Na een beetje zagen, meten en timmeren is een schitterend terras in natuurtinten het resultaat!

Elephant

 

Wanneer de kwaliteit van je producten al meer dan een eeuw toonaangevend zijn, doe je absoluut iets goed. Dat geldt dan ook voor Elephant, een fabrikant van houten onderdelen dat zijn degelijkheid meer dan bewijst dankzij de EUTR en Pefc keurmerken! Hiermee maak je eenvoudig zelf een prachtige houten afscheiding waarmee je duidelijk de grenzen van je erf kunt aangeven. Doorloop eens het brede Gadero assortiment om de basis te vinden voor houten constructies waaraan gewoonweg niet te tippen valt!
Over de Auteur

Lees de leuke blogs van Gadero!

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld
Login om te stemmen

Commentaar

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Je hebt geen toestemming om commentaar te geven. Als je inlogt dan mag je misschien wel commentaar toevoegen.

Artikel KenwoordenTop Auteurs

gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
Niels78
[316 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[184 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[126 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed
Sjoerd de Groen
[73 geplaatste Artikelen] feed
RBOnline
[72 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo