Serre | Waar u op moet letten bij een nieuwe serre! - Artikelpost

Serre | Waar u op moet letten bij een nieuwe serre!

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 517 | Aantal woorden: 566 | Datum: | 0 commentaar

Waarom een nieuwe serre?

Een serre is een stijlvolle uitbreiding van uw woning of pand. Een serre zorgt voor veel extra licht en zorgt voor meer ruimte. Meer wooncomfort dus! Een serre is een praktische oplossing voor uw huis / pand. De aanbouw zorgt voor extra ruimte voor bijvoorbeeld een eetruimte of gehele loungehoek. Ook voor bedrijven kan een serre van toegevoegde waarde zijn. Denk aan een showroom of een praktijk aan huis. De extra ruimte biedt u meerdere mogelijkheden.

Waar moet u op letten bij een nieuwe serre?

Natuurlijk koopt u niet dagelijks een nieuwe serre. Hierom een aantal tips waar u op moet letten bij het aanbouwen van een nieuwe serre:
Denk voor het aanbouwen goed na over hoe de serre gebouwd wordt en voor welke functie de serre gebruikt gaat worden. Een serre laat veel licht en warmte door, mits er niet goed is gedacht aan een goede isolatie en passende zonwering.  Ook tijdens een warme zomerdag moet de temperatuur in de serre uiteraard comfortabel zijn. Denk naast zonwering ook aan insectenwering (goede horren) en aan (dak) ventilatie. Vraag hier altijd naar voordat u opdracht geeft tot de bouw van een serre.

Goede isolatie van uw serre!

Een goede isolatie is belangrijk voor uw gehele woning, en dus ook voor uw serre. De serre staat vaak in directe verbinding met de woonkamer of andere woondelen van het huis. Het is hierbij belangrijk dat uw serre goed is geïsoleerd. Let erop dat er goed isolerend (HR++) dubbel glas in de serre wordt geplaatst. Ook is het belangrijk dat de profielen die gebruikt worden (de delen die het glas bij elkaar houden) goed isolerend zijn. Ook bij het letten op een goede isolatie is het belangrijk dat er goede ventilatie is. Isoleren is namelijk ventileren. Als er niet goed geventileerd wordt is er een kans op vochtophoping en / of schimmels.

 

Over de Auteur

AlhraOnline is leverancier van kwalitatief hoogwaardige serres. Wij geven advies en passen onze serres precies aan op de wens van de klant. Voor meer vragen kunt u kijken op één van de links in dit artikel.

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld
Login om te stemmen

Commentaar

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Je hebt geen toestemming om commentaar te geven. Als je inlogt dan mag je misschien wel commentaar toevoegen.

Artikel KenwoordenTop Auteurs

gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
Niels78
[316 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[184 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[126 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed
Sjoerd de Groen
[73 geplaatste Artikelen] feed
RBOnline
[72 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo