FB pix Sfeer op kantoor - Artikelpost

Sfeer op kantoor

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 2819 | Aantal woorden: 433 | Datum: | 0 commentaar

Aankleding van de woning met woondecoraties is tegenwoordig iets waar veel aandacht aan wordt besteed. Iedereen wil een gezellige sfeervolle woning. Niet alleen geldt dit voor binnen, ook de tuin krijgt de nodige aandacht en deze wordt voorzien van de meest leuke tuinaccessoires. In Nederland is dit iets wat nog meer als belangrijk wordt gezien dan inandere landen. 

Niet alleen in de privé sfeer zien we deze ontwikkeling, ook in een zakelijke omgeving als een kantoorruimte begint er steeds meer het besef te komen dat het inbrengen van sfeer en gezelligheid z’n waarde hebben. Kantoortuinen van vroeger waren vooral kale, saaie ruimtes met niet veel meer aankleding dan een foto van de kinderen. Nu wordt veel meer aandacht besteedt aan het sfeer- en stijlvol inrichten van kantoorruimtes. Hoewel er een stijgende lijn te ontdekken valt, is er nog volop ruimte voor verbetering mogelijk. Er worden op kantoor de nodige uurtjes doorgebracht, dus dan is het wel zo fijn als dit in een sfeervolle ruimte gebeurt. Daarbij niet onbelangrijk; een prettige ruimte verhoogt de effectiviteit van werken.

Op kantoor kan al veel bereikt worden door het kiezen voor een modern meubilair.  De aankleding begint met het plaatsen van eigentijdse kantoorverlichting. Er zijn de meest trendy modellen beschikbaar die veel meer uitstraling geven dan de simpele tl-buis van vroeger. Leitmotiv lampen zijn uiterst geschikt voor op kantoor. Net als dit voor verlichting het geval is kan ook veel bereikt worden door het plaatsen van een leuke klok. Karlsson klokken en NeXtime klokken hebben volop variatie in hun aanbod, waardoor het makkelijk is om een model te vinden dat past bij de rest van het kantoor.  Om een persoonlijke sfeer te maken, is het leuk om te kiezen voor 1 of enkele fotolijsten. Net als voor verlichting en klokken geldt dat fotolijsten online heel gemakkelijk aangeschaft kunnen worden.

Zonder al te veel geld en moeite kan de kantoorruime dus al snel omgetoverd worden tot een ruimte die uitstraling heeft en waar het zeer prettig werken is.Over de Auteur

Woonaccessoires-Online biedt een ruim assortiment hippe trendy woonaccessoires van gerenommeerde merken als Present Time, NeXtime, Karlsson, Bloom en Leitmotiv. 

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld
Login om te stemmen

Commentaar RSS

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Je hebt geen toestemming om commentaar te geven. Als je inlogt dan mag je misschien wel commentaar toevoegen.
BoekenBoeken

Artikel KenwoordenTop Auteurs

Niels78
[393 geplaatste Artikelen] feed
gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
BrianA
[203 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[186 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[150 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
Admin
[102 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo