FB pix Sfeervol wonen met houten jaloezieën - Artikelpost

Sfeervol wonen met houten jaloezieën

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 4162 | Aantal woorden: 575 | Datum: | 0 commentaar

Houten jaloezieën stralen warmte en luxe uit en geven elke ruimte een upgrade. Ze versterken het effect van jouw favoriete woonstijl. Verder zorgen ze voor privacy en kunnen ze een kamer volledig verduisteren wanneer ze gesloten zijn. Daarom worden deze houten jaloezieën ook vaak in slaapkamers toegepast. Je bestelt ze precies op maat en het monteren doe je eenvoudig zelf met de instructies op de website. Zo heb je prachtige houten raamdecoratie voor een prettige prijs.

 

Duurzaam en flexibel

Hout is een natuurlijk en duurzaam materiaal en brengt een gezellige sfeer in huis en in bedrijfsruimtes. Houten jaloezieën waarvan de lamellen openstaan zorgen voor zacht gefilterd licht. In de zomer houden ze fel licht en warmte buiten en de rest van het jaar werken ze tochtwerend en isolerend. Dat scheelt ook in de energierekening. Je voorkomt inkijk en bepaalt zelf de lichtinval. Alle kleuren zijn verkrijgbaar met een lamelbreedte van 50 mm, de basistinten kun je ook bestellen in 25 mm. Deze zijn iets lichter van gewicht en bijvoorbeeld geschikt voor kleinere ramen of slaapkamers. Naast de gewone heb je ook de keuze uit elektrische houten jaloezieën. Via een afstandsbediening of een app op je telefoon zet je een of meerdere tegelijk simpel in de gewenste stand.

 

Voor elke interieurstijl

De houten jaloezieën zitten in een met hout afgewerkte aluminium cassette. Je kunt kiezen voor afwerking alleen aan de voorkant (binnen het kozijn) of aan voorkant en zijkanten (op het kozijn). Je hebt een grote keuze in kleuren voor de lamellen. Wit- en grijstinten passen bij alles, maar vooral bij moderne en Scandinavische interieurs. Ze zijn neutraal en goed te combineren met licht hout, maar ook met contrasttinten als blauw, zwart of heldere kleuren. Door contrasterend ladderband of -koord te kiezen, zorg je voor een opvallend effect. Ladderband geeft een extra luxe en robuust effect. Antraciet en zwart geven intimiteit en diepte aan elke ruimte en worden vaak toegepast in industriële interieurs. Hier past ook de robuuste Structure serie in as, leisteen, duin of fossiel tinten prachtig. Natuurlijke bruintinten, zoals eik, mahonie, walnoot, of koffie staan mooi in een landelijk of klassiek interieur.

 Over de Auteur

Netwrite schrijft over zeer uiteenlopende artikelen over huis en tuin, gezondheid, zakelijke dienstverlening etc.

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld
Login om te stemmen

Commentaar RSS

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Je hebt geen toestemming om commentaar te geven. Als je inlogt dan mag je misschien wel commentaar toevoegen.
BoekenBoeken

Artikel KenwoordenTop Auteurs

Niels78
[393 geplaatste Artikelen] feed
gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
BrianA
[201 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[186 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[150 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
Admin
[99 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo