Slaapkamer inrichten - Artikelpost

Slaapkamer inrichten

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 129 | Aantal woorden: 416 | Datum: | 0 commentaar

Bij de inrichting van je slaapkamer hoort uiteraard ook de keuze van raamdecoratie. Kijk hierbij goed naar het soort raam dat je hebt. De kans dat je een vast raam hebt dat niet open kan of een raam hebt waarvan de vleugels naar buiten draaien, is klein. Je hebt waarschijnlijk ramen die naar binnen draaien en eventueel ook een kiepstand hebben. In deze gevallen is een plisse gordijn kiepraam de enige perfecte oplossing. Wat zijn de kenmerken van dit type plissegordijnen en waar moet je zoal op letten bij de aanschaf? Wij helpen jou hier alvast een heel eind op weg.
Waaraan moet een plisse gordijn kiepraam voldoen?

Het antwoord op deze vraag is nogal eenvoudig: het gordijn moet kunnen meedraaien met het kiepraam. Met andere woorden: het mag niet ophangen aan je raamkozijn, maar moet vastgehecht zitten aan het gedeelte dat draait of kiept. Dit heeft als gevolg dat je plissegordijn niet mag loshangen, maar in een frame moet zitten.

Let op de details bij de aanschaf van je plisse gordijn kiepraam

Onder de plisse gordijnen voor je kiepraap bestaan er verschillende systemen. Denk er bijvoorbeeld aan dat loshangende koorden zeer goed werken bij uitsluitend draaiende ramen en als je voldoende ruimte hebt boven het opendraaiende gedeelte zodat het omhoog geschoven gordijn niet stoort als je je raam open zet. Bij kiepramen werkt dit niet. De koorden gaan loshangen en gaan storend werken. Voor je kiepraam kies je dus voor een plisse gordijn met greep. Een ander systeem dat perfect is voor je kiepraap is het Coolfit smart systeem dat met magneetstrips aan je raam wordt bevestigd. Boren of schroeven hoeft niet bij dit systeem. Het geeft aan je raam een strakke en moderne uitstraling.

Waarom plissegordijnen voor je slaapkamer?

De keuze van plissegordijnen voor je slaapkamer is de beste keuze die je kunt maken. Beide systemen die hierboven genoemd zijn, kunnen zowel bovenaan als onderaan open- en dichtgeschoven worden. Zo bepaal je zelf de inkijk, de lichtinval en de hoeveelheid zon die je binnenlaat.

 

Over de Auteur

Zo zijn onze goedkope plisségordijnen op maat verkrijgbaar in verschillende systemen (standaard en top down), in de dubbele geplooide stof uitvoering met koord of met handige handgreep en dan ook nog in een groot assortiment gewenste kleuren. 

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld
Login om te stemmen

Commentaar

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Je hebt geen toestemming om commentaar te geven. Als je inlogt dan mag je misschien wel commentaar toevoegen.
ComputerComputer

Artikel KenwoordenTop Auteurs

gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
Niels78
[347 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[186 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[144 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
BrianA
[105 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed
Sjoerd de Groen
[73 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo