Slapen doe je beter op een Pullman matras - Artikelpost

Slapen doe je beter op een Pullman matras

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 133 | Aantal woorden: 645 | Datum: | 0 commentaar

Slaap je niet goed meer op je oude matras? En heb je ook zo’n last van een stijve nek? Dan kan je matras wel eens de boesdoener zijn. Vervang daarom jouw oude matras op tijd voor een nieuwe pullman matras. Zo geniet je telkens weer van een goede nachtrust en word je pijnvrij wakker. Ideaal voor een frisse start van de dag.

Het ultieme slaapcomfort

We willen allemaal het gevoel hebben dat we slapen op een wolk. Maar we willen ook dat we tijdens onze nachtrust goed worden ondersteund. Het kan daarom soms een hele zoektocht zijn om het juiste matras te vinden. Vooral als je een zijslaper bent. Je gaat dan sneller in de verkeerde houding liggen waardoor je wakker wordt met pijnklachten. Van een stijve nek tot pijn in de onderrug en heupen. Blijf je nog te lang op een slecht matras slapen? Dan worden de klachten alleen maar erger. Voorkom dat de pijn je dagelijks leven gaat beïnvloeden. Vervang je matras daarom op tijd. Het advies is dan ook om elke 5 á 10 jaar een nieuwe te kopen. Een Pullman matras geeft je genoeg ondersteuning tijdens het slapen en helpt bij het verminderen van jouw pijnklachten. Door een goede ondersteuning word je als ware gestimuleerd om in een correct slaaphouding te gaan liggen. Je gaat ook minder draaien in je slaap, en je blijft ook langer in dezelfde slaaphouding liggen. Zo gaat je nachtrust met grote stappen vooruit. Kies je dan voor een pocketvering matras of een boxspring?

Pocketvering matras

Een Pocketvering matras is speciaal voor de slapers bij wie de voorkeur ligt bij een wat steviger slaapcomfort. Een pocketvering heeft ook nog ander voordelen ten opzichte van een boxspring. Wist je dat de Pullman matrassen specifiek zijn ontworpen voor de rug-en-zij-slapers? Deze matrassen bevatten een 7-zone Geneste pocketvering. Voor extra ondersteuning bij de heupen en rug. De Pullman matrassen zijn behandeld met de probiotica Sensity. Deze probiotica zorgt elke dag weer voor een frisse slaapomgeving. De matrasstof is gemaakt van een stretcht stof met wol, katoen en zijde. Deze matrassen beschikken over handvatten. Zo keer je met gemak je matras regelmatig om. Je hebt ook nog een vijf jaar garantie op je nieuwe matras.

Slapen op een Boxpring

Toch liever een boxspring? Een boxspring heeft de volgende voordelen ten opzichte van een pocketvering. Een boxspring is een feite een verend matras en geeft een optimale ondersteuning aan je lichaam voor een comfortabel ligcomfort. De boxspring bestaat uit een open constructie van veren. Hierdoor is de ventilatie en de temperatuur van het matras erg goed. Het matras is een stuk hoger dan een gewoon bed. De extra hoogte zorgt voor een prettige inpen uitstap en een aangename hoogte om op te slapen. Je kan je eigen boxspring samenstellen door design, kleur en materiaal aan te passen. Zo voldoet dit matras exact aan jouw persoonlijke wensen.

Over Slapen doe je zo

Jouw nieuwe Pullman matras vind je bij slapen doe je zo. Hier vind je een ruim assortiment aan boxsprings en pocketveringmatrassen. Bestel je bij slapen doe je zo een matras dan wordt deze zonder extra kosten bij je thuisbezorgd. Als bonus nemen ze ook nog een je oude matras mee. Dat scheelt weer een ritje naar stort. Op zoek naar een persoonlijk slaapadvies? Kom dan langs bij de slapen doe je zo slaapspeciaalzaak in Nijkerk.



Over de Auteur

-

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld
Login om te stemmen

Commentaar

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Je hebt geen toestemming om commentaar te geven. Als je inlogt dan mag je misschien wel commentaar toevoegen.

Artikel Kenwoorden



Top Auteurs

gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
Niels78
[307 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[182 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[126 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed
Sjoerd de Groen
[73 geplaatste Artikelen] feed
RBOnline
[72 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo