Slotenmaker - Artikelpost

Slotenmaker

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 235 | Aantal woorden: 1049 | Datum: | 0 commentaar

Buitengesloten?

Het komt vaak voor. Je wilt s'morgens de brievenbus checken of je bent onderweg naar je werk en plots besef je dat je voordeur is dichtgeslagenen met de sleutels aan de binnenkant van de deur. Je bent buitengesloten. Wat nu? Een raam stuk slaan of een koevoet gebruiken om je eigen deur met forcering open te krijgen? Dit komt natuurlijk zeer duur uit. In zulke gelegenheden is het beste om een lokale slotenmaker te contacteren. Informeer hem over je situatie en vraag altijd vooraf de prijs! Het laatste wat je wil is een malafide slotenmaker die je voor 2 minuten werk €700 dwingt te betalen. Stel altijd als eerst voor om de deur te openen met een kaartje. Zo kan in veel gevallen je deur eenvoudig geopend worden zonder enige schade aan je deur of zelfs je slot.

Is uw slot defect?

 

Nog een veel voorkomende situatie is dat je slot simpelweg defect is. Dit kan gebeuren door forcering, slijtage en vermoeing door de jaren heen, een afgebroken sleutel in het slot, enz.
Ook hier wil je best een lokale slotenmaker contacteren. Het is natuurlijk van groot belang dat je zoveel mogelijk details doorgeeft en ook hier natuurlijk de exacte prijs vraagt. De prijzen zijn het meest afhankelijk van het type slot.
Het meest voorkomende type is een cilinder. Deze kunnen variëren naar lengte, kwaliteit of merk en functies. Een algemene regel is: hoe langer de cilinder, hoe duurder. De kwaliteit van de sloten zijn voor het meest dezelfde. Een veelvoorkomend merk is CISA. Deze zijn van uitstekende kwaliteit. Een cilinder kan extra funties hebben als je kiest voor een veiligheidscilinder i.p.v een gewone cilinder. Niet alleen zorgen deze voor een betere beveiliging, maar hebben als extra funtie dat je aan beide kanten van het slot tegelijkertijd een sleutel kunt stuken zodat de kans dat je buitengesloten wordt drastich vermindert. Dit is natuurlijk een interessante optie op lange termijn.
Er zijn uiteraard ook andere type sloten zoals bv. baardsloten, elektrische sloten, meerpuntsloten, enz. Hoewel minder voorkomend kan het gebeuren dat bv. een winkelier een meerpuntslot wil laten vervangen of de deur van een zolderkamer toe is aan een nieuw baardslot.

Contact

Neem gerust contact op met slotenmakers in uw buurt en vergelijk altijd de prijzen voor het bepalen van de meest gunstige optie. Om je hierbij te helpen kan je altijd gratis offertes aanvragen.

 

 

Over de Auteur

We zijn professionele slotenmakers dat al jaren in dienst zijn. We bieden service van hoge kwaliteit aan schappelijkke prijzen.

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld
Login om te stemmen

Commentaar

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Je hebt geen toestemming om commentaar te geven. Als je inlogt dan mag je misschien wel commentaar toevoegen.
ComputerComputer

Artikel KenwoordenTop Auteurs

gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
Niels78
[360 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[186 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[147 geplaatste Artikelen] feed
BrianA
[143 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed
Sjoerd de Groen
[73 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo